Tarih: 14.07.2014 16:37

Gitar Dinletisi Beğeni Topladı

Facebook Twitter Linked-in

 Saruhanlı İlçesinde, Saruhanlı Gençlik Merkezi ve Saruhanlı Belediyesinin katkılarıyla Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen “gitar dinletisi” davetlilerin beğenisini kazandı.

Gitar dinletisine Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Belediye Başkan Yardımcısı Recep Çımat ve Saruhanlı Gençlik Merkezi Müdürü Sertan Demirel eşleriyle birlik katıldı.

Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen etkinlikte, katıldıkları kursta gitar çalmayı öğrenen 46 öğrenci yeteneklerini sergiledi. “Hatırla Sevgili, Potpori ve Yiğit Efe Uzunların Solosu” gibi birbirinden güzel eserlerin çalınıp seslendirildiği program davetlilerden büyük alkış aldı.

Gitar eğitmeni Seda Avcı, programın sonunda gazetecilere yaptığı açıklamada gitar çalmanın sabır ve emek gerektiren bir sanat olduğunu belirtti.

 İyi düzeyde gitar çalmak için en az bir yıl eğitim alınması gerektiğini ifade eden Avcı, “Öğrencilerimiz iyi bir eğitimin ardından gitar çalmayı öğrendi. Öğrencilerimizin yeteneklerini sergiledikleri bu programda gayet güzel geçti. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Avcı, özel olarak açtığı bu sezondaki kurs da 46 öğrencinin gitar öğrendiğini 3 öğrencinin ise keman öğrendiğini kaydetti.

HABER:OĞUZHAN KÖKÇÜOĞLU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —