Tarih: 25.03.2014 16:41

Giderayak Beldesine Eserler Bıraktı

Facebook Twitter Linked-in

Saruhanlı İlçesine bağlı Gökçeköy Beldesi Belediye Başkanı Nasuf Tosun, 5 yıllık görev süresinin bitimine bir hafta kala beldesine 6 çocuk oyun parkı ve kapalı pazaryeri kazandırdı.

Başkan Tosun, gazetecilere yaptığı açıklamada ilçe merkezine 35 kilometre mesafede olan bin 500 nüfuslu Gökçeköy beldesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yaptığını belirtti.

Manisa’nın Büyükşehir olmasıyla beldelerdeki belediye teşkilatlarının kapatıldığını, bu nedenle 15 yıldır sürdürdüğü Belediye Başkanlığı görevinin 30 Mart Pazar günü sona ereceğini ifade eden Tosun şunları kaydetti;

“3 dönemdir sürdürdüğüm görevim artık bitiyor. Ancak yatırım ve hizmetlerimizi son güne kadar sürdüreceğiz. Bu manada beldemizdeki 3 mahalleye ikişer adet çocuk oyun parkı yaptık. Yapılan 6 parkımız için 40 bin lira harcadık. Ayrıca beldemizin girişinde maliyeti 80 bin lira olan kapalı pazaryeri inşaatı devam ediyor. Beldemize kazandırdığımız bu dönemin son hizmetleri hayırlı olsun. Bundan sonra ki yatırım ve hizmetleri Saruhanlı ilçe belediyesi ile Manisa Büyükşehir Belediyesi yapacak.”

Başkan Tosun, gelecek dönem için siyasi çalışmalarda yer almayı düşünmediğini de sözlerine ekledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —