SARUHANLI - Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürü Dr. Mehmet Ata Öztürk, Manisa’daki gençlik merkezlerini ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi.

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı, Şehzadeler, 75. Yıl, Akhisar, Turgutlu, Salihli ve Kula gençlik merkezlerinde ve spor tesislerinde incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürü Dr. Mehmet Ata Öztürk’e ziyaretlerinde, Gençlik ve Spor Bakanı danışmanı Tolga Özenç Özençel, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, Kula Kaymakamı Kemal Duru ve Kula Belediye Başkan Hüseyin Tosun eşlik etti. Genel Müdür Öztürk, gençlik merkezinde ve spor tesislerinde yapılan çalışmalar hakkında İl Müdürü Yunus Öztürk’ten bilgi aldı.

Gençlik merkezlerinde eğitim alan öğrencilerle de bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürü Dr. Mehmet Ata Öztürk, gençlerle ve velilerle sohbet etti.

Amaçlarının ülkenin geleceği olan gençlere daha iyi hizmet edebilmek olduğunu aktaran Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürü Dr. Mehmet Ata Öztürk, “Normalleşme ile birlikte gençlerimizi pandemi kuralları çerçevesinde gençlik merkezlerimizde ve spor tesislerimiz ağırlıyoruz. Burada pırıl pırıl gençler yetişiyor. Müzikten resime, dil eğitiminden deneyap atölyelerine kadar birçok hizmeti onlarla buluşturuyoruz. Burası gençlerimizin ikinci evi gibi. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin mutluluğunu gördükçe bizler de mutlu oluyoruz. Onları kötü alışkanlıklardan uzak tutup, daha donanımlı yetişmelerine katkı sağlamak için gereken neyse yapmaya devam edeceğiz. Tüm gençlerimizi gençlik merkezlerimize bekliyoruz.” dedi.



Üzerine ağaç devrilen İbrahim Yıldız'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi

Motosiklet tıra çarptı: 1 ölü

Yunusemre'den yapay zeka söyleşisi

Akhisar altyapısı milli takım kapısında

‘Tarihi Kentin Umutlu Çocukları’ Kula-Salihli UNESCO Jeoparkı'nda buluştu

Demirci’de atıl araziler tarıma kazandırılıyor

Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter, annesini öldürmekten tutuklandı

Hastanede çevre düzenlenesi

Saruhanlı Belediyesi "Belen Yolu" İçin 9 Mahallede Pilav Hayrı Düzenlendi

KÖY OKULLARINA KİTAP DESTEĞİ: TDED MANİSA ŞUBESİ NURİYE MAHALLESİ’NDEKİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Muhtarlardan Başkan Cıllı'ya teşekkür ziyareti

Nilgün’den Butik” hizmete girdi

Deprem Simülasyon Tırı Saruhanlı’da Öğrencilerle Buluştu

Saruhanlı'da Elektrik Kesintisi...

Entübe edilmişti... Hastaneden Gülşah Durbay ile ilgili yeni açıklama!

Saruhanlı Belediyesinden Mahallelere Plastik Masa Desteği

Yapay zekanın "dijital Türkiye" yolunda lokomotif güç olması bekleniyor

Anne-kıza 2 yıl arayla kalp kapağı ameliyatı

Altınordu’da hedef ilk galibiyet

Uyuşturucu taciri jandarmadan kaçamadı

İsrail'in rahat durmaya niyeti yok: Lübnan'ı bir kez daha vurdular

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 21.03.2021 10:45:00 1687 0
Tarih: 21.03.2021 10:45 Güncelleme: 21.03.2021 10:45
Haberi Sesli Oku