MANİSA - MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Manisalılara kaliteli ve kesintisiz hizmet verebilmek adına Kanalizasyon Dairesi Başkanlığına bağlı Kanal arıza ekipleri ile bir araya geldi. Manisa’ya hizmet noktasında önemli bir görev ifa eden personeller ile sohbet eden Genel Müdür Aslay, “Gece gündüz, yağmur çamur ve mesai mefhumu gözetmeden çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, Kanalizasyon Dairesi Başkanlığına bağlı kanal arıza ekiplerine Hizmet Binasında ziyaret gerçekleştirdi. Manisalılara hizmet noktasında önemli bir görev ifa eden personeller ile sohbet etme fırsatı da bulan Genel Müdür Burak Aslay’ın ziyaretinde MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Kanalizasyon Dairesi Başkanı Mümin Deniz, Şube Müdürleri ve Kanal ekipleri yer aldı.  

“7 gün 24 saat görevimizin başındayız”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün desteklerini her zaman aldıklarını belirten Genel Müdür Burak Aslay, “Kanalizasyon dairemize bağlı ekiplerimizin vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmesi ve ekipmanlarımızın korunması adına ihtiyaç duyduğu yeni alanı geçtiğimiz yıl kazandırdık. Ekiplerimiz Manisalı vatandaşlarımıza 7/24 kesintisiz bir hizmet sunuyor. Herkesin de takdir ettiği gibi Kanalizasyon dairemiz bizler için çok önemli olduğu gibi Manisa içinde bir o kadar önemli. Şehrin damarlarının tıkanmamasını önleyen bir dairemiz. Dairemizin hizmetlerinde büyük hassasiyet gerektiği için buna uygun araçlarımızı ve teknolojik donanımlarımızı da sürekli yeniliyoruz. Gece gündüz, yağmur çamur ve mesai mefhumu gözetmeden çalışan arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Canla başla Manisa’ya hizmet ediyoruz”

Kanalizasyon Dairesi Başkanı Mümin Deniz, “Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı olarak canla başla Manisa’ya hizmet ediyoruz. Bu hizmetlerin eksiksiz ve sorunsuz bir şekilde vatandaşlarımıza ulaşması için de yapılanma sürecimiz oldu. Bu yapılanma sürecinde dairemizde görevli tüm personellerimizin görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeleri için yakın zamanda İSG eğitimlerini de sıklaştırıyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımız son aşamalarına geldi.  Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum. Düzenli ve güzel bir çalışma ortamında arkadaşlarımız ile birlikte ele ele daha verimli bir şekilde çalışmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.



Saruhanlı'da Vefat...

Başjan Taşkıncan "Esnafın yaksından elinizi çekin"

MASKİ, Salihli'de 40 yıllık içme suyu altyapısını yeniliyor

Yuntdağı Yöresel Ürünler Pazarı bu yıl da kuruluyor

96 yaşında, azmiyle gençlere taş çıkartıyor

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı Belediyesi’nden Mahallelere Modern Giriş Tagı

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı'da tohum icmalleri askıya çıktı

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü’nde Çalışmalar Tam Gaz Devam Ediyor

Tütün tarlasına çekilen seyyar elektrik kablosu yangına neden oldu

Düğüne gelen her davetliye bir fidan hediye edildi

Vestel, Manisa BBSK Kadın Voleybol Takımı ile güçlerini birleştirdi

Manisalı Milli Judocu Sura Nil Karasu Avrupa ikincisi oldu

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 23.04.2022 10:56:00 848 0

Tarih: 23.04.2022 10:56 Güncelleme: 23.04.2022 10:56
Haberi Sesli Oku
5.08.2025 17:41:00