SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Köprübaşı programı kapsamında mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Mahallelerde hayata geçirilen çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunan Başaran, muhtarların talep ve önerilerini dinledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki çalışmalarını hem yerinde inceliyor, hem de vatandaşların ihtiyaçlarına en iyi şekilde çözüm sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Köprübaşı ilçesinde mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Başaran’a ziyaretlerinde Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Fevzi Demir, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık Hizmetleri Sorumlusu Enver Çetin ve şube müdürleri de bulundu. Toplantıda, altyapı durumları hakkında muhtarların soruları cevaplandı. Genel Müdür Başaran, kanalizasyon hatlarının sağlıklı kullanımından su tasarrufu ve kaçak su kullanım konularında önemli bilgilendirmelerde bulundu.

“İlçenin kanalizasyon ve atıksu projesi hazır”

MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran konuşmasında ilçeye müjdelerini verdi. Başaran, “Köprübaşı’nın Kanalizasyon ve atıksu projesi hazır. İçme suyu projesi de yapılacak. Kredi talebimiz var. Altyapı eski.  Tek seferde bütün altyapıyı bitirmek istiyoruz. Sonra 30-40 yıl altyapı sıkıntısı çekmeyeceksiniz” dedi. İçme suyu kademe aralıklarından bahseden Başaran, yapılan uygulamanın şebeke suyundan kaçak olarak bağ bahçe sulayan kişilere önlem olarak alındığını söyledi.

“Hayvan atıkları kanalizasyonlara ciddi ölçüde zarar veriyor”

Hayvan atıklarının kanalizasyon şebekesine verilmemesi konusunda da uyarılarda bulunan Başaran, “Siz mahalle halkı ile bizim aramızda köprüsünüz. Sizlere yaptığımız bilgilendirmeleri sizler de mahalle sakinleri ile paylaşın. Biz idare olarak evsel nitelikli atıksuları deşarj etmekle mükellefiz. Hayvan atıklarını taşımakla sorumlu değiliz. Ayrıca hayvan atıkları altyapının zarar görmesine ve kullanılamaz bir yapıya bürünmesine neden oluyor” dedi.

 “Ekiplerimiz canla başla çalışıyor”

Başaran, vatandaşların zor durumda kalmaması için ekiplerin mesai mefhumu gözetmeden çalıştığını dile getirdi. Başaran, “Görev alanımız gereği, vatandaşlarımızla sürekli bağlantı halindeyiz. Muhtarlarımız bu anlamda önemli birer köprü görevindeler. Mevcut ihtiyaçlara en uygun hizmetleri üretebilmek adına iş birliği içerisinde çalışmak zorundayız. Bu konuda sizlere büyük sorumluluk düşüyor. Bu toplantılar vasıtası ile iletişimimizi güçlü tutarak, vatandaşlarımızın bilgilenmesini ve bilinçlenmesini sağlama gayretindeyiz” dedi.   



Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 3.02.2020 10:20:00 493 0

Tarih: 03.02.2020 10:20

Haberi Sesli Oku