SARUHANLI/MÜTEVELLİ - MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Saruhanlı´nın Mütevelli Mahallesi´nde devam eden içme suyu paket arıtma ve depo çalışmalarını yerinde inceledi.

Aydınyer, daha sağlıklı ve kaliteli içme suyu içininşa edilen sistemlerin hızlandırılması için yüklenici firmaya talimat verdiklerini ifade ederek, bir aylık bir süreçte çalışmayı tamamlamayı planladıklarını ifade etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Saruhanlı ilçesine bağlı Mütevelli Mahallesi´nde 7 milyon 200 bin TL´lik altyapı yatırımı hayata geçirildi. Öncelikle 23 kilometrelik içmesuyu şebekesi yenilenen mahallede, ardından 27 bin metrekarelik alanda kilit parke ve bordür taşı uygulaması yapıldı. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, mahalleye bir ziyaret düzenleyerek devam eden paket arıtma ve içme suyu deposu çalışmalarını da yerinde inceledi. Teknik inceleme esnasında Genel Müdür Yardımcısı Aydınyer´e, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şerafettin Yüncüoğlu, eski Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar, Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık Hizmetleri Şube Müdür Vekili Yener Sav veMütevelli Mahalle Muhtarı Yaşar Mehmet İçigen eşlik etti.

Daha sağlıklı ve güvenli altyapı sistemi

Mütevelli halkını tam anlamıyla rahata kavuşturmak amacıyla önemli hizmetler yürüttüklerini ifade eden MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, ?Mahallemizde A´dan Z´ye içme suyu altyapı sistemi teminettik. Şuan paket arıtma tesisimiz ve 100 metreküplük içme suyu depomuz da yapılıyor.  Çalışmayı hızlandırmak için yüklenici firmaya gerekli talimatı verdik. Halkımızın daha sağlıklı ve güvenli altyapıyla tanışması için yapılan toplam 7 milyon TL değerindebir yatırımdan söz ediyoruz. Bu süreç içerisinde göstermiş oldukları sabır ve anlayış için de Mütevelli sakinlerine ayrıca teşekkür ediyorum? dedi.



Haber alınamayan şahıs evinde silahla vurulmuş halde bulundu

Develi’de traktör hırsızlığı

Kula’da art arda üç yangın

Cesedi 3 gün sonra asansör boşluğunda bulundu

Haber alınamayan şahsın cansız bedeni denizde bulundu

Başından vurulmuş halde ölü olarak bulundu

Halitpaşa’da ekili alanda yangın çıktı

Alaşehir'de zirai alanda yangın

Oğlunu öldürdü, kendini tuvalete kilitledi

Alaşehir’de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

İzmir’de cinayet işledi, Manisa’da jandarmadan kaçamadı

Manisa'da jandarmadan PKK terör örgütüne operasyon: 3 kişi tutuklandı

kanlı infaz: Otomobilinde öldürüldü

Kadın cinayeti davasında mahkemeden emsal karar

Demirci'deki Yeşim Akbaş cinayetinde ikinci duruşma yapıldı

Çocuklarının gözünün önünde cinayet işlemiş

Satırlı saldırgan yakalandı

Hastane bahçesinde vurulan alışveriş merkezi işletmecisi ağır yaralandı

Lunaparkta kan aktı: 2 ölü

Evlat dehşeti: Anne ve babasını öldürüp intihar etti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 11.07.2019 14:55:32 625 0

Tarih: 11.07.2019 14:55

Haberi Sesli Oku