Anahtar Kelimeler: 0

SARUHANLI’YA GENÇLİK MERKEZİ KURULUYOR

 

SARUHANLI - Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Türkiye çapında başlattığı “Gençlik Merkezleri” projesi kapsamında Manisa’nın ilk Gençlik Merkezi Saruhanlı’da kurulacak.

 

Mülkiyeti Belediyeye ait olan Saruhanlı’daki Sosyal Aktivite Merkezi’nin 3 yıl süreyle gençlik merkezi olarak kullanımı noktasında Belediye ile Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

 

Saruhanlı Belediye Başkanlığı makamında düzenlenen protokol imza töreninde Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı ve Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak anlaşmaya ilişkin hazırlanan belgelere imza attı.

 

İmza töreninin ardından gazetecilere açıklama yapan Uçak, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Türkiye çapında başlattığı “Gençlik Merkezleri” projesi kapsamında Manisa’nın ilk Gençlik Merkezini Saruhanlı’da kuracaklarını bildirdi.

 

Uçmak şunları kaydetti; “Bayrağını, vatanını milletini bilen, seven, örfünü, adetini, geleneğini, göreneğini, tarihini öğrenen ve ona göre yaşayan gençliği yetiştirmek için biz her ilçemizde gençlik merkezleri kuracağız. Bu noktada Bakanlığımız 2012 yılı bütçesinden Manisa’ya 2 tane gençlik merkezi sözü verdi. Bunlardan biri Manisa’ya, diğeri de Turgutlu ilçesine yapılacak. Bakanlığımız bu yıl içinde Türkiye genelinde 50’yi aşkın gençlik merkezinin inşaatına başlayacak. Saruhanlı’da belediyeye ait hâlihazırdaki tesisi 3 yıl ortak kullanacağız. İnşallah biz Saruhanlı’da Belediye ile işbirliği içinde bir gençlik hareketi yapacağız.”

 

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı ise konuşmasında Saruhanlı genelinde 6 bin 800, İlçe merkezinde ise 4 bin ilköğretim öğrencisi bulunduğunu ifade etti.

 

Yaralı, “Sosyal ve sportif tesislerimizin en iyi şekilde değerlendirilmesi için protokolümüzü imzaladık. Biz 2004 yılından itibaren çocuklarımıza ve gençlerimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Çünkü onlar bizim geleceğimiz. Bugün imzalanan protokol kapsamında gençlerimizin en iyi şekilde eğitilmesi sağlanacak. Çalışmamızın şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Muammer Kökcüoğlu



Baba dediği kişi gerçek babasının katili çıktı! Gerçeği DNA testiyle çıktı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

Yunusemre’de Ramazan Çarşısı kuruldu

Gölmarmara'da 2 bin kişilik iftar sofrası

Manisa Büyükşehir’de en düşük maaş 42 bin lira oldu

Lavender Robotics İtalya'dan 2 ödülle döndü

Soma davasına savcılık mütalaasını verdi

Ege'de korkulan oldu! Profesör tehlikenin geldiğini açıkladı

Baba dediği kişi gerçek babasının katili çıktı! Gerçeği DNA testiyle çıktı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
24.02.2012 18:58:43 421 0

Tarih: 24.02.2012 18:58
Haberi Sesli Oku
8.04.2025 11:37:00