Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64

Gençlerin Sesine Her Zaman Kulak Verdik

Gençlerin Sesine Her Zaman Kulak Verdik

SARUHANLI - Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, 10 yıllık görev süresinde gençlerin talep ve isteklerini en kısa sürede yerine getirmeye çalıştıklarını belirtti.

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, 10 yıllık görev süresinde gençlerin talep ve isteklerini en kısa sürede yerine getirmeye çalıştıklarını belirtti.

Başkan Yaralı, Halitpaşa beldesinden ilçeye gelen gençlere, sosyal ve sportif alanda hayata geçirilen bazı tesisleri gezdirerek hizmetlerini anlattı.

Tesisleri dolaştıktan sonra Belediyeye ait Kafe Sultaniye’de gençlerle bir araya gelen Yaralı, burada yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

“Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve onları daha sağlıklı bir hayata hazırlamak için kültür merkezi, sosyal aktivite merkezi, kapalı ve açık spor alanları, yüzme havuzları, tenis kortları yaptık, tiyatro ve festivaller düzenledik.

Büyükşehir yasası ile beraber oluşan bu yeni süreçte tekrar bize görev verilmesi halinde ilçe merkezi ile mahalleye dönüşecek köy ve beldelerimizde gençlere yönelik hizmetlerimiz artarak devam edecek.”



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor