Anahtar Kelimeler: Gençleri deneyimle araya getireceğiz

SARUHANLI - Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi yönetimi ile İzmir basın temsilcileri bir araya geldi.

Üniversitenin konukevinde düzenlenen toplantıda EÜ İletişim Fakültesi Dekanı Dilek Takımcı, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İzmir Bölge Müdürü Mehmet Akseki, Basın İlan Kurumu İzmir Müdürü Mehmet Feramuz Ayan, EÜ İletişim Fakültesi akademisyenleri ve İzmir basın temsilcileri yer aldı.

Toplantıda konuşma yapan İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, basın sektörüne adım atmaya hazırlanan iletişim fakültesi öğrencileri ile mesleği sürdüren gazetecilerin kendilerini geliştirmesini önemsediklerini vurguladı. İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin hayata geçmesi planlanan Uluslararası Basın Merkezi ve Akademisi'nin üniversite ile medya arasındaki iş birliğinin gelişmesine katkı sunacağını belirten Gappi, “Akademimiz, diğer işlevlerinin yanı sıra, iletişim fakültesi öğrencileri ile medyanın deneyimli isimlerinin bir araya geleceği bir platform olacak” diye konuştu.

Dilek Gappi, İGC olarak iletişim fakülteleri öğrencilerinin sektörde deneyim kazanması için akademisyenlerle ortak projeler üretmek istediklerini de ekledi.



EKREM BAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

Enes Pınar bir ayda iki kez Balkanları fethetti

Seramiksan fabrikasında hırsızlık

Aile faciası: Oğlunu öldürdü, eşini ağır yaraladı

Kadın emeğiyle yerel kalkınma güçlendiriliyor

SMA'lı olarak doğdu, şimdi hasta bakıyor

Ege Üniversitesinin kültür ve sanat etkinlikleri göz doldurdu

Silahlı saldırıya uğrayan okul müdürünün tedavisi devam ediyor

Dünya 2.’si kadın kuaför Denizli’nin gururu oldu

Eski sistem anahtar tarihe karışıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 23.10.2021 00:55:00 687 0
Tarih: 23.10.2021 00:55 Güncelleme: 23.10.2021 00:55
Haberi Sesli Oku