MEDYA - Basın İlan Kurumu´nun (BİK), ?Gençlerin Katılımı ile Yerel Yazılı Basının Dijitale Dönüşümü Çalıştayları?nın beşincisi 25 Nisan Salı günü Antalya´da gerçekleşecek.

Basın İlan Kurumu (BİK), Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Erasmus+ programı kapsamında, 7 bölge/ 7 ilde çalıştaylar düzenliyor. Daha önce İstanbul, Diyarbakır, Ankara ve Trabzon´da düzenlenen çalıştayların beşincisi Antalya Akra Barut Hotels´de yapılacak.

Her bölgede, duyurulara başvuranlar arasından seçilen 25 genç yazılı basının geleceği ve dijitale uyumu konularında görüşlerini dile getiriyorlar. BİK Proje Koordinatörlüğü Birimi´nin, Erasmus + K3 programı çerçevesinde koordine ettiği çalıştaylarda ?Yeni medya ve yeni gazetecilik´ ile ?İnternet gazeteciliği ve yeni standartlar´ başlıklı oturumlar yer alıyor.

Antalya´da gerçekleşecek olan çalıştayın açılış konuşmasını Basın İlan Kurumu Proje Koordinatörü Cenk Koray Doğan, moderatörlüğünü ise İstanbul Ticaret Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Oğuz Demir yapacak.

Çalıştaylarda dijital dönüşüme ilişkin gençlerin görüş ve önerilerinin alınması, mevcut durumun analiz edilmesi ve düzenlenecek ana toplantıya ön raporun hazırlanması sağlanacak. Dört oturumdan oluşacak çalıştaylarda her oturum 90 dakika sürecek.

Çalıştayların sonunda yazılacak raporlar, BİK Bayramoğlu Tatil Köyü´nde düzenlenecek 2 günlük Ana Yapısal Diyalog Forumu´nda kamuoyu ile paylaşılacak.

BİK´in, AB Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Erasmus+ Programı kapsamında düzenleyeceği tüm çalıştaylar hakkında detaylı bilgiler bik.gov.tr veyeninesilgazetecilik.com adreslerinden alınabilecek.

Etkinlik takvimi kapsamında;
9 Mayıs´taki Ege Bölgesi çalıştayı İzmir,
16 Mayıs´taki Doğu Anadolu Bölgesi çalıştayı Erzurum´da gerçekleştirilecek.



Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 20.04.2017 17:01:11 452 0

Tarih: 20.04.2017 17:01
Haberi Sesli Oku
17.04.2025 15:49:00