MEDYA - Basın İlan Kurumu´nun (BİK), ?Gençlerin Katılımı ile Yerel Yazılı Basının Dijitale Dönüşümü Çalıştayları?nın beşincisi 25 Nisan Salı günü Antalya´da gerçekleşecek.

Basın İlan Kurumu (BİK), Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Erasmus+ programı kapsamında, 7 bölge/ 7 ilde çalıştaylar düzenliyor. Daha önce İstanbul, Diyarbakır, Ankara ve Trabzon´da düzenlenen çalıştayların beşincisi Antalya Akra Barut Hotels´de yapılacak.

Her bölgede, duyurulara başvuranlar arasından seçilen 25 genç yazılı basının geleceği ve dijitale uyumu konularında görüşlerini dile getiriyorlar. BİK Proje Koordinatörlüğü Birimi´nin, Erasmus + K3 programı çerçevesinde koordine ettiği çalıştaylarda ?Yeni medya ve yeni gazetecilik´ ile ?İnternet gazeteciliği ve yeni standartlar´ başlıklı oturumlar yer alıyor.

Antalya´da gerçekleşecek olan çalıştayın açılış konuşmasını Basın İlan Kurumu Proje Koordinatörü Cenk Koray Doğan, moderatörlüğünü ise İstanbul Ticaret Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Oğuz Demir yapacak.

Çalıştaylarda dijital dönüşüme ilişkin gençlerin görüş ve önerilerinin alınması, mevcut durumun analiz edilmesi ve düzenlenecek ana toplantıya ön raporun hazırlanması sağlanacak. Dört oturumdan oluşacak çalıştaylarda her oturum 90 dakika sürecek.

Çalıştayların sonunda yazılacak raporlar, BİK Bayramoğlu Tatil Köyü´nde düzenlenecek 2 günlük Ana Yapısal Diyalog Forumu´nda kamuoyu ile paylaşılacak.

BİK´in, AB Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Erasmus+ Programı kapsamında düzenleyeceği tüm çalıştaylar hakkında detaylı bilgiler bik.gov.tr veyeninesilgazetecilik.com adreslerinden alınabilecek.

Etkinlik takvimi kapsamında;
9 Mayıs´taki Ege Bölgesi çalıştayı İzmir,
16 Mayıs´taki Doğu Anadolu Bölgesi çalıştayı Erzurum´da gerçekleştirilecek.



“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 20.04.2017 17:01:11 495 0

Tarih: 20.04.2017 17:01
Haberi Sesli Oku
28.06.2025 09:27:00