Son Dakika

SARUHANLI - Aydın Doğan Vakfı ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti iş birliğiyle düzenlenen 30’uncu Genç İletişimciler Yarışması sonuçlandı. Ege Üniversitesinden Ekrem Özgenç ve Lale Gurbanova "Çizgilerin Dışında" projesi ile “Güçlü Kızlar Güçlü Yarınlar Özel Ödülü”ne layık görüldü. EÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Takımcı ve Egeli akademisyenler İstanbul’da düzenlenen ödül töreninde Ekrem Özgenç ve Lale Gurbanova’yı yalnız bırakmadı.

30’uncu Genç İletişimciler Yarışması, bu yıl Türkiye Gazeteciler Cemiyetinin de katkılarıyla sahiplerini buldu. Ege Üniversitesinden Ekrem Özgenç ve Lale Gurbanova "Çizgilerin Dışında" projesi, Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesinden Aydana Topçubaeva ise "Ayana" projesi ile Güçlü Kızlar Güçlü Yarınlar Özel Ödülünü aldılar. 486 öğrencinin 537 projeyle yarıştığı etkinlikte, 21 üniversiteden 59 öğrencinin toplam 43 projesi ödüle layık görüldü.

Ege Üniversitesine ödülle dönmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirten EÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Takımcı, “Öğrencimiz Ekrem Özgenç ve Lale Gurbanova ‘Çizgilerin Dışında’ projesi ile Güçlü Kızlar Güçlü Yarınlar Özel Ödülünü aldı. Bu proje ülkemizde ve dünyamızda yaşanan en büyük sorun olan kadına ve çocuğa yönelik şiddete dikkat çekiyor. 8 Mart Dünya Kadınlar gününe denk gelen bu hafta bu ödülü tüm kadınlara ithaf ediyoruz.  EÜ İletişim Fakültesi olarak öğrencilerimize hem teoride hem pratikte en iyi eğitimi vermeye çalışıyoruz. Onların ulusal ve uluslararası yarışmalarda aldıkları ödüller göğsümüzü kabartıyor. Türkiye’nin sayılı İletişim Fakültelerinden birisiyiz. Genç İletişimciler Yarışmasında önceki yıllarda da pek çok öğrencimiz başarılarıyla adından söz ettirmişti. Bu yıl da buradan ödülle dönüyoruz. Başta öğrencimiz Ekrem Özgenç ve Lale Gurbanova olmak üzere ödüle layık görülen tüm iletişim öğrencilerini kutluyorum. Onlar bu mesleğin geleceği” diye konuştu.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto ve Aydın Doğan Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Arzuhan Doğan Yalçındağ’ın da katıldığı törende; Haber ve Araştırma, Röportaj, Mizanpaj, Fotoğraf, Spor, Televizyon Haberi, Belgesel, Kısa Film, Radyo Haber Spikerliği, Radyo Programcılığı, İnternet Sitesi, Blog, Sosyal Medya Projesi, İnternet Medya Sitesi ve Güçlü Kızlar Güçlü Yarınlar Özel Ödülü gibi kategorilerde ödüller sahiplerini buldu. 



Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

Yunusemre’de Ramazan Çarşısı kuruldu

Gölmarmara'da 2 bin kişilik iftar sofrası

Manisa Büyükşehir’de en düşük maaş 42 bin lira oldu

Lavender Robotics İtalya'dan 2 ödülle döndü

Soma davasına savcılık mütalaasını verdi

Ege'de korkulan oldu! Profesör tehlikenin geldiğini açıkladı

Baba dediği kişi gerçek babasının katili çıktı! Gerçeği DNA testiyle çıktı

Evlerde Ramazan hazırlıkları başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 6.03.2020 10:02:00 813 0

Tarih: 06.03.2020 10:02

Haberi Sesli Oku