SARUHANLI - Aydın Doğan Vakfı ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti iş birliğiyle düzenlenen 30’uncu Genç İletişimciler Yarışması sonuçlandı. Ege Üniversitesinden Ekrem Özgenç ve Lale Gurbanova "Çizgilerin Dışında" projesi ile “Güçlü Kızlar Güçlü Yarınlar Özel Ödülü”ne layık görüldü. EÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Takımcı ve Egeli akademisyenler İstanbul’da düzenlenen ödül töreninde Ekrem Özgenç ve Lale Gurbanova’yı yalnız bırakmadı.

30’uncu Genç İletişimciler Yarışması, bu yıl Türkiye Gazeteciler Cemiyetinin de katkılarıyla sahiplerini buldu. Ege Üniversitesinden Ekrem Özgenç ve Lale Gurbanova "Çizgilerin Dışında" projesi, Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesinden Aydana Topçubaeva ise "Ayana" projesi ile Güçlü Kızlar Güçlü Yarınlar Özel Ödülünü aldılar. 486 öğrencinin 537 projeyle yarıştığı etkinlikte, 21 üniversiteden 59 öğrencinin toplam 43 projesi ödüle layık görüldü.

Ege Üniversitesine ödülle dönmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirten EÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Takımcı, “Öğrencimiz Ekrem Özgenç ve Lale Gurbanova ‘Çizgilerin Dışında’ projesi ile Güçlü Kızlar Güçlü Yarınlar Özel Ödülünü aldı. Bu proje ülkemizde ve dünyamızda yaşanan en büyük sorun olan kadına ve çocuğa yönelik şiddete dikkat çekiyor. 8 Mart Dünya Kadınlar gününe denk gelen bu hafta bu ödülü tüm kadınlara ithaf ediyoruz.  EÜ İletişim Fakültesi olarak öğrencilerimize hem teoride hem pratikte en iyi eğitimi vermeye çalışıyoruz. Onların ulusal ve uluslararası yarışmalarda aldıkları ödüller göğsümüzü kabartıyor. Türkiye’nin sayılı İletişim Fakültelerinden birisiyiz. Genç İletişimciler Yarışmasında önceki yıllarda da pek çok öğrencimiz başarılarıyla adından söz ettirmişti. Bu yıl da buradan ödülle dönüyoruz. Başta öğrencimiz Ekrem Özgenç ve Lale Gurbanova olmak üzere ödüle layık görülen tüm iletişim öğrencilerini kutluyorum. Onlar bu mesleğin geleceği” diye konuştu.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto ve Aydın Doğan Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Arzuhan Doğan Yalçındağ’ın da katıldığı törende; Haber ve Araştırma, Röportaj, Mizanpaj, Fotoğraf, Spor, Televizyon Haberi, Belgesel, Kısa Film, Radyo Haber Spikerliği, Radyo Programcılığı, İnternet Sitesi, Blog, Sosyal Medya Projesi, İnternet Medya Sitesi ve Güçlü Kızlar Güçlü Yarınlar Özel Ödülü gibi kategorilerde ödüller sahiplerini buldu. 



Saruhanlı'da okul çatısında yangın

GÜZELLİK UZMANI SEDA MANDUZ 3. ŞUBESİNİ SİMAV’A AÇTI

Manisa'da 19 bin 376 sentetik hap ele geçirildi

Eski Muğla Milletvekili Ali Boğa kazada hayatını kaybetti

Smyrna Antik Kenti'nde kazılar sürüyor

Ege Üniversitesinden kuşakları buluşturan parkur

Göztepe - Fenerbahçe maçı öncesi İzmir’de trafik düzenlemesi

Elektrik akımına kapılan DESKİ personeli hayatını kaybetti

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Müzeye çocuk eli değdi, kurdeleyi çocuklar kesti

Kolay yoldan zayıflarken, kolay yoldan hasta olmayın

Boğazından su bile geçmiyordu, başarılı bir operasyonla yeniden yemek yiyebildi

Otomobilin kontrolden çıkarak devrildiği kazada 11 yaşındaki çocuk öldü

Burhan Eşer: "İnşallah, Sivasspor maçından istediğimiz sonuçla döneceğiz"

Folkart'tan 94'üncü İEF'te iki önemli sergi

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 6.03.2020 10:02:00 889 0

Tarih: 06.03.2020 10:02 Güncelleme: 06.03.2020 10:02
Haberi Sesli Oku
16.08.2025 11:05:00