MANİSA - Afyonkarahisar´da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Yunusemre Belediyespor´un genç futbolcusu Samet Algu, memleketi Manisa´da gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze töreninde genç futbolcunun tabutunun üzerine mavi-beyazlı forması konuldu. 
Manisa´da spor camiası, Bölgesel Amatör Lig takımlarından Yunusemre Belediyespor´un 25 yaşındaki futbolcusu Samet Algu´nun trafik kazasında hayatını kaybetmesinin üzüntüsünü yaşıyor. Afyonkarahisar-İzmir karayolu asri mezarlık yakınlarında dün gece meydana gelen kazada, Samet Algu yönetimindeki 45 EK 160 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek Ahmet Akbaş kullandığı (23) 03 RC 400 plakalı hafif ticari araçla çarpışmıştı. Kazada Algu, Akbaş ve Sadık Çalış (26) ağır yaralanmıştı. Olay yerine gelen 112 Acil servis ambulansı ile hastaneye kaldırılan Algu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

2 ay önce baba olmuştu
Bölgesel Amatör Lig takımlarından Yunusemre Belediyespor´da forma giyen Samet Algu´nun geçtiğimiz yıl Merve Algu ile dünya evine girdiği ve henüz 2 ay önce baba olduğu öğrenildi. Öte yandan, Algu´nun yanında kazada ağır yaralanan Sadık Çalış´ın ise takımın masörü olduğu öğrenildi.

Tabutunun üzerine forması konuldu
Talihsiz futbolcu için Şeyh Fenari Camisi´nde ikindi namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediyespor Kulübü Başkanı Arif Alkan, belediye başkan yardımcıları, takım arkadaşları ve sevenleri katıldı. Cenaze töreni öncesi Algu ailesine taziyelerini ileten Başkan Çerçi ve Kulüp Başkanı Alkan, başarılı ve sevilen bir futbolcuyu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirdi. Genç futbolcu Algu´nun tabutunun üzerine yeşil sahada giydiği mavi-beyazlı forması konulurken, cenaze töreninde annesi Selma, babası Osman ve kardeşi Melih ayakta durmakta zorlandı. Algu´nun geçen yıl dünyaevine girdiği eşi Merve Algu ise cenazede uzun süre gözyaşı döktü. Acılı eş Merve Algu, yakınlarının kollarında ayakta durdu. Kılınan cenaze namazının ardından genç futbolcunun naaşı omuzlara alınarak Kırtık Mezarlığına defnedildi.



Saruhanlı ilçesindeki iki ayrı mahallede çıkan yangınların, tarım ekipmanlarından çıkan kıvılcımlar nedeniyle başladığı belirlendi.

Saruhanlı’da orman yangınına neden olan şüpheli tutuklandı!

Salihli ilçesinde virajı alamayarak şarampole devrilen kamyon alev alev yandı. Yangın ormana sıçramadan söndürüldü.

Alev alan kamyon şarampole uçtu, yangın ormana sıçramadan söndürüldü

emekli öğretmen olan 78 yaşındaki felçli kadın son zamanlarda sık sık akciğer enfeksiyonu nedeniyle hastaneye gidiyordu.

Nefes borusuna kaçan mısır tanesi 5 ay sonra ortaya çıktı

Serinlemek için denize giren 25 yaşındaki genç, boğularak hayatını kaybetti.

25 yaşındaki genç denizde boğuldu

Dayı ve yeğeninin miras kavgasında kan aktı: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Karısını darp eden yeğenini öldürdü

"20 hanedeki 58 vatandaşımızı ve 110 küçükbaş ile 20 büyükbaş hayvanı tahliye ettik"

Afyonkarahisar’da bir köy tahliye edildi

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı’nın tarihine, kültürüne ve sosyal yaşamına ışık tutacak “Saruhanlı Kitabı” projesi tüm hızıyla devam ediyor.

"Saruhanlı Kitabı" Gelecek Nesillere Işık Tutacak Bir Kültür Eseri Olma Yolunda

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 51. yıldönümünde, Kıbrıs gazilerini yalnız bırakmadı.

Büyükşehir, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 51. Yıldönümünde Gazileri Unutmadı

Proje ile hem bireylerin güvende kalmasını sağlamak hem de ailelerin kaygılarını azaltarak yaşam kalitesini yükseltmek amaçlanıyor.

Büyükşehir’in “Ben Buradayım” Projesinde Bileklik Dağıtımı Sürüyor

Saruhanlı'da vefat ve Başsağlığı...

VEFAT ve BAŞSAĞLIĞI…

Yapılan operasyonlarda kenevir bitkisi ile toplam 14 şahıs ekipler tarafından gözaltına alındı.

Manisa'da jandarmadan büyük uyuşturucu operasyonu

Manisa’da işlenen bir cinayet gün yüzüne çıktı.

Manisa’da kan donduran cinayet! Genç kız eşarpla boğuldu

Yaşar Üniversitesi yeni eğitim modeliyle öğrencilerine modern, esnek ve bireysel gelişime odaklı bir üniversite deneyimi sunmayı hedefliyor.

Yaşar Üniversitesi’nden yeni nesil eğitim modeli: "4YU: Senin İçin Üniversite"

İzmir Ekonomi’ye ‘YÖKAK’ gururu

Eğitim kalitesine ‘YÖKAK’ tescili

Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) ev sahipliğinde İş Kurumu ve TOBB iş birliğiyle hayata geçirildi.

KÜTBO'dan istihdama destek

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

Manisalı 15 Temmuz gazisi o geceyi anlattı

Memur-Sen'den 15 Temmuz vurgusu

Saruhanlı’da orman yangınlarına karşı önlem ziyaretleri

Manisa'da 'Paranın doğduğu kent' UNESCO listesinde

Kırkağaç'ta 38. dönem uzman erbaşlar yemin etti

Serdar Kabaş’ın acı günü

MasterChef 2025’te ana kadro heyecanı! Kıyasıya mücadele de önlüğün ilk sahibi belli oldu

Kıbrıs gazisi Manisa’da törenle toprağa verildi

Manisa’da 4 stratejik yatırıma devlet desteği

Eş katiline 'İyi Hal'le ödül gibi ceza

Genç yaşta kalbine yenildi

Minik Deniz'den şehit babasına son bakış

Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Fikret Mangura son yolculuğuna uğurlanıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 23.08.2017 08:10:49 572 0

Tarih: 23.08.2017 08:10 Güncelleme: 23.08.2017 08:10
Haberi Sesli Oku
23.07.2025 10:10:00