Anahtar Kelimeler: Genç cildin sırları

SAĞLIK - Adana Estelite Güzellik Merkezi kurucularından Dr. Gizem Toktaş Geylani, yaşlanma üzerinde birçok faktörün etkili olduğunu, ancak bu süreci yavaşlatmanın mümkün olduğunu söyledi. 
Dr. Geylani, yaptığı açıklamada, çevresel faktörlerin cilde etkilerini azaltmak, yaşamın doğal bir parçası olan yaşlanmayı yavaşlattığını ancak, her işin olduğu gibi bunun da püf noktaları bulunduğunu ifade etti.
Yaşlanmanın, hücrelerin bütün aktivitelerinin yavaşlaması anlamına geldiğini belirten Geylani, ?Genetiğimizde yazılı olan çok büyük bir öneme sahip olsa da hücre aktivitelerini daha da yavaşlatan her şey; güneşle ilişkimiz, sigara içip içmediğimiz,spor yapıp yapmadığımız, stres, beslenme alışkanlıklarımız,hava kirliliği gibi dış faktörler de belirleyici. Ancak, süreci nasıl yöneteceğiniz sizin elinizde? dedi.
Gençlik yıllarında başlanan sigara, güneş banyoları, kötü beslenme alışkanlıkları ve stres dolu yaşantının olumsuz etkilerinin 30´lu yaşlardan itibaren görülmeye başlandığını kaydeden Dr. Gizem Toktaş Geylani, ?Ancak siz ilk gençlik yıllarınızdan başlayarak doğru anti-aging stratejileri benimser, sağlıklı yaşam seçimleri yapar ve etkin bir cilt bakım rutini uygularsanız bunların olumlu etkilerini orta yaşlarda, hatta 60´larınızda bile gözlemleyebilirsiniz? ifadelerini kullandı.



Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Saglik 18.09.2017 10:43:21 905 0

Tarih: 18.09.2017 10:43
Haberi Sesli Oku

Saglik

Saglik Haberleri
12.05.2025 10:08:00