SARIGÖL - Sarıgöl ilçesinde düğün tarihi anayasa değişikliği halk oylamasıyla aynı güne denk gelen Uğur-Bernay Dadal Helvacı çifti, oy kullanmaya gelinlik ve damatlıklarıyla geldi. 
Sarıgöl´de dünyaevine giren çift, düğün arasında sandık başına giderek, oylarını kullandı. Nikah salonundan gelinlik ve damatlıklarıyla çıkan Uğur-Bernay Dadal Helvacı çifti düğün töreni öncesi, gelin arabasıyla Sarıgöl Halk Eğitim Merkezine gelerek, 1013 nolu sandıkta oylarını kullandı. Karşılarında gelin ve damadı gören vatandaş ve sandık görevlileri ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Oy pusulalarına tercihlerini belirttikten sonra sandığa atan genç çift, vatandaşların tebriklerini kabul etti. 
Vatandaşlık görevlerini yerine getirdiklerini kaydeden gelin Bernay Dadal Helvacı, "Önce vatanımız diyerek bugün oy kullanmaya geldik. İlk önce bu görevimizi yerine getirdik. Fikirler ne olursa olsun sandıktan çıkan sonuca herkes saygı duymalıdır" dedi. 
Damat Uğur Helvecı ise düğün tarihini çok öncesinden aldıklarını ifade ederek, "Düğün tarihimizin referandumla aynı gün olması bizim için güzel bir anı olacak" ifadelerini kullandı. 
Genç çift oylarını kullandıktan sonra gelin arabası ile Sarıgöl Belediye Düğün Salonu´na gitti.



Saruhanlı’da Yağış Hasarına Hızlı Müdahale

Psikolojik Danışman Hilal Feyza Kartal: “Okullara yansıyan şiddet toplumsal ruh sağlığının alarmıdır”

Üniversite hocasını maganda kurşunu canından etti

ŞEHZADELER’DE DOĞASEVERLER YÜRÜYÜŞTE BULUŞTU

Şampiyonluk Yolunda Büyük Başarı: Turgutlu Belediyespor İkinci Yarıda Fark Yarattı

TİLKİSÜLEYMANİYE ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDEN MESİR’E ANLAMLI HAZIRLIK

“İnsan Ektik Tarlalara”: Gülperi Öztürk’ten Depremin Yüreğe Kazınan Ağıdı

MÜZİĞİN HOCALARI AVRUPA YOLLARINDA

Saruhanlı'da vefat...

Kahramanmaraş okul saldırısında can kaybı arttı

Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

MERT OZAN DÜZ'E TİYATRO SAHNESİNDE DOĞUM GÜNÜ

Koldere Mahallesi’nde Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bariyere çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Saruhanlı Belediyesi’nden Halitpaşa Mahallesi’nde Yoğun İlaçlama Seferberliği

Liseli Sude son yolculuğuna uğurlandı

Saruhanlı Belediyesi’nden İlçe Genelinde Yoğun Temizlik Seferberliği

Vincin kırılan parçası konteynerin üzerine düştü, 3 işçi yaralandı

Dr. Deniz Kireç’ten yeni kişisel sergi: “Dreamscapes”

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 16.04.2017 11:22:44 0
Tarih: 16.04.2017 11:22 Güncelleme: 16.04.2017 11:22
Haberi Sesli Oku