MODA - Ünlü ses sanatçısı Hande Yener, İzmir´de gerçekleşen IF Wedding Gelinlik, Damatlık ve Abiye Fuarında, bir firmanın defilesine konuk oldu.
Hande Yener, İzmir´de gerçekleşen IF Wedding Gelinlik, Damatlık ve Abiye Fuarında, bir firmanın defilesine konuk olarak kendisine özel tasarlanan abiye kıyafetle hayranlarının karşısına çıktı. Hande Yener hayranları ise ünlü sanatçıyla hatıra fotoğrafı çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı.
İzmir´de olmaktan ötürü çok memnun olduğunu belirten Hande Yener, ?Türkiye´de çok başarılı ve mutluyum. Dünya´da da bizim sesimizi duyurmak istiyorum. Hepimizi gururlandırmak istiyorum. Bunlar milli duygular, ?işte bizim kız yapmış´ desinler istiyorum. O heyecanı hepimiz yaşayalım. Buradan Türkiye´den herkes izlesin ve bu başarıyla herkes gurur duysun istiyorum. Bu hissi bu duyguyu hep birlikte paylaşalım. Bu tamamen milli duygularla yapılmış bir proje. Aynı zamanda zaten ben yurt dışında da single yapmaya devam edeceğim. Yani 1 tane 2 tane yapmayacağım sürekli yurt dışında üreteceğim. Kendi ülkeme de de üreteceğim? dedi.
Firmayla birlikte ok uçuk kostümler tasarladıklarını da ifade eden Yener, ?Zaten yönetmenimiz çok uçuk, Amerikalı bir yönetmenle çalışacağım. Şimdi o bize kliple ilgili fikirlerini yollayacak sonra kostüm çalışmaları başlayacak. Sanırım bu süreç bir 3 ay kadar sürebilir ama çok titiz ve hummalı bir şekilde ilerleyeceğiz? ifadelerini kullandı.
Fuar kapsamında yarın da dünyaca ünlü aktrist Lindsay Lohan defileye konuk olacak.



“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 17.01.2018 07:39:22 932 0

Tarih: 17.01.2018 07:39
Haberi Sesli Oku
29.06.2025 22:26:00