SARIGÖL - Sarıgöl ilçesinde otobüs şoförü olan damat Zeki Yeğen gelin arabası olarak süslediği otobüsle gelini almaya gitti. Gelin ve damat, otobüsle şehir turu atarken, gelin Şirin Yeğen de ´en büyük hayalimdi´ dediği otobüsü gelinliğiyle kullanmanın keyfini yaşadı. 
Manisa´nın Sarıgöl ilçesi Bereketli Mahallesinde otobüs şoförü Zeki Yeğen (26), hafta sonu yaptığı ilginç düğünle hayatını Şirin Yeğen (23) ile birleştirdi. Bereketli Mahallesinden, Güneydamları Mahallesine gelin almaya kendisine ait yolcu otobüsü ile giden ve otobüsü gelin arabası yapan damat ve gelinin mutlulukları görülmeye değerdi. 
Güneydamları Mahallesine otobüsüyle giden damat, burada arkadaş grubu tarafından oluşturulan meydanda gelinle karşılıklı oynayarak mutluluklarını sevdikleriyle paylaştı. Takı töreninin ardından gelin arabası olan otobüsün direksiyonuna geçen damat Zeki Yeğen beraberinde eşi Şirin ve babası Macit Yeğen ile düğün konvoyunun başını çekti. 
Gelin otobüsünü kullanan damat Zeki Yeğen, düz yolda eşinin hayaline de gerçekleştirdi ve otobüsün direksiyonu eşi Şirin´e verdi. Bir süre otobüsü kullanan gelin Şirin Yeğen, "En büyük hayalim böyle bir otobüs kullanmaktı. Eşime hayalimi gerçekleştirdiği için teşekkür ederim. Ben de şoförlüğü öğrenip eşime yardımcı olacağım. İyi günde, kötü günde yanında olacağım. Düğünümüzde bizleri yalnız bırakmayan dostlarıma da teşekkür ederim" dedi. 
Şoför damat Zeki Yeğen ise müstakbel eşinin direksiyon başına geçerek otobüsü kullanması üzerine, "Çok mutluyum. Benim yardımcı şoförüm oldu. Muavinim de oldu" esprisini yaptı. 

Gelin otobüsünde baba öğüdü 
Şöfor Zeki Yeğen´in babası Macit Yeğen (54) ise otobüste gelinine ve oğluna öğüt vererek, "Bu dünyada en büyük servet doğruluk, dürüstlük. Allah sizler doğruluktan, dürüstlükten ayırmasın. Her şey evlatlarım için" dedi. 
Sarıgöl içinde de tur atan gelin konvoyunu görenler alkışlarıyla genç çifte destek verdi. Bereketli Mahallesinde gelin otobüsünü, mahalleye özgü Seymenler oyun grubu karşıladı. Gelin ve damat dualar eşliğinde evine indi. 



Kula’da uyuşturucu tacirlerine darbe: 2 kişi tutuklandı

Eski kocası tarafından annesiyle birlikte öldürülen kadın toprağa verildi

Manisa’nın ihracatında elektronik düşüşte, iklimlendirme yükselişte

Manisa'da oltayla 2 metrelik yayın balığı yakaladı

Sepetli motosiklet can aldı

Çocukları taşıyan servis kazaya karıştı, veliler hastaneye koştu

Saruhanlı 18. Altın Üzüm festivaline hazırlanıyor

Traktör devrildi: 1 ölü

Boşanma aşamasındaki eşi ve ailesine kurşun yağdırdı: 4 yaralı

Asırlık miras Acıpayam kavunu tescillendi

Kırtasiye masrafından kısarken çocuğunuzun sağlığını riske atmayın

Kafa Kafaya Çarpışma: İki Sürücü Hayatını Kaybetti

Köyceğizli Koparan, Taekwondoda Türkiye şampiyonu oldu

Silahlı kavgada ortalık kan gölüne döndü! 2 ölü, 3 yaralı

Merkez Bankası’nın kasasından yine servet çıktı! Neredeyse yarısı son 2 günde gitti

Eğitim güvenliği için tüm kurumlar seferber oldu

Saruhanlı 18. Altın Üzüm festivaline hazırlanıyor

Saruhanlı’da Kurtuluş Coşkusu meydanları sardı

Alaşehir’de kurtuluş coşkusu açılışlar ve konserle taçlanıyor

Zincir marketlerdeki kırtasiye ürünleriyle ilgili skandal iddia!

Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Başkan Aras: "Saldırının İngiltere bağlantılı olduğunu öğrendik"

Vali Akbıyık'tan Başkan Aras'a destek ziyareti: "Saldırganlar en kısa sürede yakalanacak"

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

Saruhanlı’da Zafetr Bayramı Coşkusu

SSVD Vakfı personeli grev başlattı

Manisalı muhtarlar taleplerini MASKİ'ye iletti

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 5.03.2018 17:55:53 736 0

Tarih: 05.03.2018 17:55 Güncelleme: 05.03.2018 17:55
Haberi Sesli Oku
10.09.2025 19:09:00