SARIGÖL - Sarıgöl ilçesinde dünyaevine giren 27 yaşındaki jeoloji mühendisi Ali Sarı ile 26 yaşındaki psikolojik danışman-rehber öğretmen Azize Sarı çifti, gelin arabası olarak lüks otomobil yerine kepçeli ekskavatörü tercih etti. Gelin arabası olarak süslenen kepçeye oturan gelin ve damat arkalarından gelen 6 kepçe ve otomobiller ile görenlerin şaşkın bakışları arasında şehir turu attı. 
Dede ve baba mesleği olarak, babasının yanında kepçe operatörü olarak çalışan jeoloji mühendisi damat Ali Sarı, hafriyat işlerinde kullandığı ekskavatörü gelin arabası yaptı. Gelin almayı kendi çalıştığı ekskavatörle yapmak istediğini arkadaşlarına anlatan damat Ali Sarı´nın talebi arkadaşları tarafından da olumlu karşılanınca, ortaya ilginç görüntüler çıktı. Süsledikleri kepçeli ekskavatör ve yedi kepçe ile gelin almaya giden damat tarafı ilgi odağı oldu. Gelin ve damat ekskavatöre binerek Sarıgöl caddelerinde düdükler çalarak, kepçeli araçları ve ardından taksilerin oluşturduğu konvoy eşliğinde ilçeyi turladı. Şehir turunun ardından Sarıgöl Belediyesi Düğün Salonuna çevreye selam vererek gelen gelin ve damat alkışlarla salona girdi.
Kepçeli gelin alayının çok romantik olduğunu kaydeden damat Ali Sarı, "Benim dedem ve babam yıllardır ilçede hafriyatçılık yaparak ekmeklerini kazandı. Ben de babamın yanında çalışıyorum. Arkadaşlarıma içimdeki utkuyu açtım. ´Kepçe ile gelin almaya gidelim´ dedim. Destek çıktılar ve düğünümde beni yalnız bırakmadılar. Konvoyda yedi kepçeli araç vardı. Birisi gelin aracı oldu. Gerçekten çok romantik oldu" dedi.
Kepçenin içine yerleştirilen gelin koltuğuna oturan genç gelin Azize Sarı ise duygularını şöyle açıkladı:
"Benim için sürpriz oldu. Kepçenin içerisine konulan gelin koltuğuna oturdum. Birlikte şehir turu attık. Görenlerin hayran bakışları arasında turumuzu atarken mutlu oldum. Böyle bir anıyı yaşattığı için eşime teşekkür ederim."
Sarıgöl Belediye Düğün Salonu önünde davul ve zurna eşliğinde birlikte harmandalı oynayan genç çifti mutlu günlerinde davetliler de yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak oldu.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Belediyesi’nden Anlamlı İftar Buluşması

Kumçay’ın Debisi Zirveyi Gördü!

Başkan Cıllı Sosyal Medyadaki Çağrıya Duyarsız Kalmadı

Nuriye Mahallesi’ne Güvenlik Kamerası Sistemi Kuruldu

Yağışlar Bereket Getirdi

Yapılan Köprüyle Mesafe Kısaldı, Üretici Rahatladı

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Oflu Hoca Başkan Cıllı ile Buluştu

Kamyonetin çarptığı yaya hayatını kaybetti

KAYMAKAM ACAR, ŞEHİT HAMZA DEDE’NİN AİLESİYLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Saruhanlı’da Vefat…

Saldırgan 14, yaralanan 16 yaşında: Sigara vermedi diye bıçaklandı

Elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nden 15 Şubat’ta Anlamlı Farkındalık Etkinliği

Saruhanlı’da Okul Müdürleri Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Gediz İçin Seferberlik: Manisa’da Ortak Çevre Hareketi Başlatıldı

VERGİ HAFTASI NEDENİYLE KAYMAKAM MURAT ACAR’A MAKAMINDA ZİYARET

SARUHANLI’DA VEFAT…

Beyin ölümü gerçekleşen baba 5 hayata umut oldu

Geçen Yıl Tamamen Kuruyan Tepegöl Yeniden Su Tuttu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 12.02.2018 08:41:06 926 0
Tarih: 12.02.2018 08:41 Güncelleme: 12.02.2018 08:41
Haberi Sesli Oku