Çevre Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürü Muhammet Ecel başkanlığında “Gediz Havzasında Kirliliği Önleme” konulu toplantı düzenlendi.

Toplantıya Bakanlıktan Daire Başkanı Ercan Gülay, DSİ 2. Bölge Müdürlüğü, İller Bankası İzmir Bölge Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediyesi, İzmir, Kütahya, Uşak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlükleri katıldı.

İlki 21 Mart’ta gerçekleştirilen toplantının ikincisinde Genel Müdür Ecel, Gediz Nehrinde su kalitesinin 2023 yılına kadar ikinci sınıf kalite düzeyine gelmesi konusunda hedef belirlediklerini ve bu konuda yerel yönetimlere çok iş düştüğünü belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi katılımcıları ile yapılan müzakerede Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğunun artmış olması nedeniyle Bakanlık olarak yapılan projelerde destek verileceği ifade edildi.

Toplantıda, yerel yönetimlerin yapılacak projelere yüzde 45’e varan oranlarda verilecek desteği değerlendirmeleri ve bu konuda işbirliği yapılması gerektiği vurgulanırken, Manisa’da henüz yapılmış bir düzenli depolama alanı bulunmadığından bu konuda hızlı hareket edilmesi kararlaştırıldı.



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 11.04.2014 17:48:35 1165 0
Tarih: 11.04.2014 17:48 Güncelleme: 11.04.2014 17:48
Haberi Sesli Oku