Son Dakika

SARUHANLI - GDZ Elektrik Dağıtım, mahallenin ilkini 2016 yılında başlatarak sürdürülebilir hale getirdiği ?Muhtarlarımızı Dinliyoruz? toplantısını Saruhanlı´da gerçekleştirdi.  

Muhtarlar, GDZ Elektrik Dağıtım yöneticileriyle bir araya gelerek bölgelerindeki elektrik dağıtım ile ilgili çözüm arıyor. Muhtarların hizmet bölgelerindeki tespit edilip çözüm geliştirilirken diğer yandan da muhtarlara bölgelerindeki yatırım planları, Çağrı Merkezi´nde muhtarlar için oluşturulan ?Muhtar Hattı? ve Mobil Uygulama hakkında bilgi veriliyor.

Aylık periyodlar halinde düzenlenen toplantıların amacı; görev bölgelerindeki sorunları en iyi bilen kişiler olan muhtarları dinleyerek mahalle sakinleri tarafından aktarılan çözümler üreterek sorunu kaynağında çözümlemek. Muhtarlarla yürütülen interaktif iletişim sayesinde müşteri memnuniyeti de arttırılmış oluyor. 

Muhtarlardan da çok olumlu geri dönüşler aldıklarını belirten GDZ Elektrik Dağıtım Yetkilileri,  Muhtarlarında uygulamadan çok memnunun olduklarını bazı bölgelerdeki muhtarlardan toplantı sonrasında teşekkür mektupları aldıklarını ve bu tür geri dönüşlerin başlatılan uygulamanın ne derece doğru olduğunun en büyük göstergesi olduğunu vurguladılar.

Çağrı Merkezinden Muhtarlara Hizmet

Muhtar toplantıları ile birlikte başlayan bir diğer önemli uygulamada Çağrı Merkezi tarafından muhtarlara özel yürütülen hizmet çalışmasıdır.

Çalışma kapsamında GDZ Elektrik Dağıtım hizmet bölgesindeki tüm muhtarların numaraları (cep, ofis, ev) sisteme tanımlandı. Bu sayede çağrı merkezini arayan muhtarlar beklemede kalmadan müşteri temsilcisine 8 saniyede ulaşabiliyor. Ayrıca aylık periyotlar ile muhtarlar çağrı merkezi tarafından aranarak şirketin başlatmış olduğu uygulamalar hakkında bilgi veriliyor, yapılan mini anketlerle memnuniyetleri ölçümleniyor.

Saruhanlı Muhtarlarını da Dinledik

07 Mayıs tarihinde Saruhanlı´da Manisa İl Müdürlüğü Yöneticileri ve Saruhanlı İlçe Yöneticisi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya 30 muhtarımız katılım sağladı.

Bölgenin sorunları ve çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantının sonunda muhtarlar duydukları mutluluğu da ifade ettiler.

GDZ Elektrik Dağıtım Hakkında

GDZ Elektrik Dağıtım, 2013 yılından itibaren İzmir ve Manisa illerinde elektrik dağıtım hizmeti vermektedir. GDZ Elektrik Dağıtım, hizmet bölgesinde 3.182.017 aboneye yıllık 14 milyon MWh elektrik dağıtımı yaparak kesintisiz, kaliteli, güvenli ve sürekli elektrik sunmak üzere dağıtım altyapısının geliştirilmesi ve güçlendirilmesi için gereken teknolojik yatırımları gerçekleştirmektedir.

Müşteri odaklı çalışma anlayışıyla abonelerine en iyi hizmeti vermeyi ilke edinmiş olan GDZ Elektrik Dağıtım´ın İzmir ve Manisa illerinde 47 hizmet merkezi bulunmaktadır.

 



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 7.05.2018 17:06:32 379 0

Tarih: 07.05.2018 17:06

Haberi Sesli Oku