SARUHANLI - Saruhanlı Şube Müdürü Taner Başol’un “Tarımın Destekçisi, Üreticinin Garantisi” sloganıyla yola çıkan Garanti Bankası, Saruhanlı’da çitfçilerle buluştu.

Saruhanlı Şube Müdürü Taner Başol, 10 gün boyunca, Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur ve mahalle muhtarlarıyla birlikte, ilçedeki bazı mahalleleri ziyaret ederek 750’nin üzerinde çiftçi ve tarım sektörünün paydaşlarıyla görüşerek taleplerini dinleyip, uyguladığı anketlerle ortak sorunları tespit edip buna yönelik çözüm önerilerini paylaştıklarını kaydetti.

Şube Müdürü Başol şöyle dedi; “Yoğun geçen tanışma, görüşme ve anket sürecinin ardından, Garanti Saruhanlı şubesinde gerçekleştirilen etkinlikte, 350 çiftçi bir araya geldi. Saruhanlı Şubemizin ev sahipliği yapılan buluşmada, yöredeki çiftçilerin sorun ve ihtiyaçlarına yönelik ürün ve hizmetleri tanıttık. Bu kapsamda; Ürün Ön Finansmanı, Tarım Destek Kredisi, Alternatif Üretim Teknikleri Kredisi, Traktör ve Biçerdöver Kredisi, Tarımsal Makine Ekipman, Çiftçi Mortgage, Ekin Kart gibi ürünlerin sunduğu avantajları ayrıntılarıyla aktardık.”



Manisa'da binlerce sürücü bilgilendirildi

Turgutlu Belediyesinde bayramlaşma sevinci yaşandı

Manisa'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

Salihli’de kurban kesimini uygulamalı öğrendiler

Depremde panik atak geçiren 14 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Yunusemre'de ibadethaneler Kurban Bayramı için hazırlanıyor

O MUHTAR YİNE ADAY!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 11.11.2014 16:01:07 2253 0

Tarih: 11.11.2014 16:01
Haberi Sesli Oku
5.06.2025 12:13:00