MANİSA - İl Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi çalışmaları hakkında incelemelerde bulunmak üzere Manisa’da bulunan İçişleri Bakanlığı GAMER Grup Başkanı Aliye Özkan, Vali Yardımcısı Hayri Sandıkçı ve İl Sosyal Etüt ve Proje Müdür V. Ali Dedeler ile birlikte Vali Yaşar Karadeniz’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, olağanüstü ve aciliyet içeren toplumsal olayların daha etkin bir şekilde takibini, yönetimini ve karar alma süreçlerinde verimliliğin arttırılmasını amaçlayan Güvenlik ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi (GAMER) çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulunmak üzere Manisa’da olduklarını belirten Grup Başkanı Özkan, Vali Karadeniz’e çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

Vali Karadeniz de kriz anlarında doğru ve hızlı bilgilendirme yapılması, olağanüstü durumlara ilişkin önceden planlama yapılması açısından GAMER’in önemli bir görevi olduğunu ifade ederek Grup Başkanı Özkan ve ekibine ziyaret için teşekkür etti, çalışmalarında başarılar diledi.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Belediyesi Kurtuluş Mahallesi’nde Sathi Kaplama Çalışmalarını Sürdürüyor

Manisa’nın Gururu Milli Sporcular Vali Özkan’ı Ziyaret Etti

Saruhanlı Devlet Hastanesinden Dünya KOAH Gün

Saruhanlı Belediyesi Sosyal Yardım Faaliyetlerine Devam Ediyor

Belediyeden mahallelerde yol çalışması Saruhanlı

Paşaköy'den transfer bombası

Saruhanlı'nın Doğa Severleri Pazar gününe hazırlanıyor

Manisalı kuaförler Uşak'tan 3 kupa ile döndü

51 yıl hapis cezası olan firari Yunusemre’de yakalandı

MCBÜ öğrencisi Toker, milli takıma altın madalya getirdi

Manisa'da avcı tarafından vurulan çoban hayatını kaybetti

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Perşembe günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Gürle’de yılların altyapı sorunu çözüldü

Okul müdürü, voleybol maçında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 8.06.2022 16:19:00 893 0
Tarih: 08.06.2022 16:19 Güncelleme: 08.06.2022 16:19
Haberi Sesli Oku