MANİSA - Bu sezon TFF 2. Lig´de mücadele edecek olan Grandmedical Manisaspor´da teknik direktörlük görevine, daha önce siyah-beyazlı takımın formasını giyen ve yardımcı antrenörlük görevlerinde de bulunan Erkan Aslan getirildi. 
19 Mayıs Stadı´nda taraftarların da katılımıyla düzenlenen imza töreninde Teknik Direktör Erkan Aslan, kendisini Manisasporlu yapan imzayı attı. İmza törenine Kulüp Başkanı Bülent Baygeldi, 2. Başkan Yunus Emre Şahin, Asbaşkan Mustafa Pekçetin ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Nadir Uzbasan, Murat Emgener ve Muhsin Seven katıldı. İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Bülent Baygeldi, Teknik Direktör Erkan Aslan´ın Manisa´nın çocuğu olduğunu belirterek, ?Hocamıza güveniyoruz. Aramızda para ile ilgili bir konu asla geçmedi. Kendisi taraftarımızın da sevdiği bir isim. Umudumuz tabii ki iyi yerlere gelmek. Bundan dolayı kayıtsız şartsız teklifimizi kabul etti. Manisa´nın çocuklarına bu fırsatlar verilmesi gerekiyordu. Yönetim kuruluyla görüştük. Dışardan bir hocadansa Manisa´nın bir çocuğu olsun dedik. Bu krizi yönetilebilecek bir isim olarak Erkan Aslan isminde karar kıldık. Kendisiyle görüşme yaptık. Öncelikle ?benim bir kulübüm var ve sözleşmem devam ediyor´ dedi. Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan´a gittik. Oda kayıtsız şartsız ?Manisaspor hepimizin önündedir´ dedi. Yunusemre Belediyesi ailesine teşekkür ederiz. Bize zorluk çıkarmadan ?hayırlı olsun´ dediler. Erkan hocamızla şartlarımızı konuştuk. Şapkamızı çıkarıp önümüze koyduk. Sağolsun hocam bizi kırmadı. İkiletmedi bile. Şartları yönetebilecek karakterde bir arkadaşımız. Bizi yormadı, kendisine teşekkür ediyorum. İki taraf içinde hayırlı olsun? dedi. 
Baygeldi´nin ardından konuşan teknik direktör Erkan Aslan ise Manisaspor´un her kategorisinde forma giydiğinin altını çizerek, ?Burada şampiyonluklar yaşadım. Antrenörlük hayatımda da alt yapısında, üst yapısında görev aldım. Düşmeyi kalkmayı yaşadık. Bu takım amatörde bile olsa bu göreve hazırız. Bizim parayla pulla işimiz yok. Bu bayrağı yere düşürmemek için bir birliktelik yaptık. Şu anda kulüp içerisinde birlik beraberlik yeniden oluşuyor. Bunu kullanıp Manisaspor´u hak ettiği yere getireceğiz? ifadelerini kullandı. 

?Transfer yasağı kalkacak? 
Kulüp Başkanı Baygeldi ile birlikte takımın oluşturulması noktasında çalışma yürüttüklerini dile getiren Aslan, ?Oyuncuların çoğuyla görüştüm. Hepsi bize yardımcı olmaktan yana. Benim kulüp ile anlaşmamı ve resmiyet kazanmasını bekliyorlardı. Yasak listesinde olan tüm futbolcular Manisaspor sevdalısı. Hepsi ellerinden geleni yapacaklarının sözünü verdiler. Bundan sonra başkanımızla somut adımlar atarak transfer yasağını kaldırmak için elimizden geleni yapacağız? şeklinde konuştu. 

?Makukula konusunda sıkıntı yok? 
İmza töreninde basın mensuplarının Makukula ile ilgili sorularını da cevaplayan G.Manisaspor Kulübü Başkanı Bülent Baygeldi, ?Makukula konusu ile ilgili Emre Hasgör başkanımız bizzat ilgileniyor. Biz tüm tekliflerimizi yaptık. Onlar bir teklif sundu. Şu anda olumsuz bir şey yok. Bu konuda iyi bir sonuç alacağımıza inanıyoruz? dedi. 
Tarık Almış Spor Tesisleri´nin de bakıma alındığını sözlerine ekleyen Baygeldi, ?Şu anda taraftar arkadaşlarımızın da içinde olduğu bir grup orada çalışıyor. Eksiklikleri tamamlıyoruz. Tesisi tamamen yeniliyoruz. Sağolsun Yunusemre Belediyesinin de bize bu konuda önemli destekleri oldu. Önümüzdeki günlerde alt yapı tesislerini de baştan sona yenileyeceğiz? dedi. 



Usulsüz rapor iddiası ile eski başhekim gözaltına alındı

Mahallenin kabusu olan avukat 40 araca zarar verdi

Uyuşturucu operasyonu

5 gündür kayıp olarak aranan 15 yaşındaki Berk, ölü bulundu

Gülşah Durbay Yoğun Bakıma Alındı

Saruhanlı Belediyesi’nden Engelli Vatandaşlara Akülü Tekerlekli Sandalye Desteği

SARUHANLI’DA VEFAT…

MANİSA KÖPRÜBAŞI’NDA DOĞALGAZ İÇİN İLK KAZMA VURULDU

Eski arkadaşların alkolü mekandaki kavgası cinayetle sonuçlandı: 1 ölü

Evin bahçesinde ölü halde bulundu

Traktöre çarpmamak için manevra yaptı, devrilen kamyonette yaralandı

Genç kızın hayatını kaybettiği evde siyanür tespit edildi

Silahlı kavgada 1 kişi yaralandı

Kanalizasyonda cenin bulundu

Devrilen traktörün altında kalan kadın yaralandı

Manisa Muaythai Takımı madalyalara ambargo koydu

BYD'ye tahsis edilen fabrika sahasında yeller esiyor

Geleceğin tapu teknikerlerine Kaymakam Dalak’tan mesleki rehberlik

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Büyükşehir, Saruhanlı’da Temiz Çevre için Görev Başında… İşletmeye Cezai işlem uygulandı

Genç sporcu evinde ölü bulundu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 20.06.2018 09:08:48 836 0
Tarih: 20.06.2018 09:08 Güncelleme: 20.06.2018 09:08
Haberi Sesli Oku