HABER MERKEZİ - Gençlik ve Spor Bakanlığı`nın hayata geçirdiği `Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor` projesi kapsamında Hasan Şaş ve Tanju Çolak`ın da aralarında bulunduğu futbolun efsanevi isimleri Elazığ`a gitti.

Futbolun ustaları Elazığ`da

Futbolun ustaları Elazığ`da - Foto Galeri

`Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor` projesi kapsamında Tanju Çolak, Semih Yuvakuran, Hasan Şaş, Ali Gültiken, Hami Mandıralı, Hakan Ünsal ve Ogün Temizkanoğlu Elazığ`a geldi. Elazığ`da panele katılan ardından da Vali Ömer Faruk Koçak`ı makamında ziyaret eden futbolcular, hayranları ile de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Daha sonra Atatürk Stadyumu`na geçen futbolcular, burada çocuklara futbol topu dağıttı. Topları almak isteyen çocuklar zaman zaman izdihama neden oldu. Tanju Çolak, Semih Yuvakuran, Hasan Şaş, Ali Gültiken, Hami Mandıralı, Hakan Ünsal ve Ogün Temizkanoğlu`nun yer aldığı futbol takımı ilk önce kız takımı ile ardından da erkek takımı ile gösteri maçı yaptı.

Proje ile ilgili bilgi veren Tanju Çolak, "Futbolun ustaları Doğu ve Güneydoğu Anadolu`nun gençleriyle buluşuyor projesinin Elazığ ayağındayız. Yaklaşık 2,5 aydır devam ediyor. Van’dan Kars`a, Şırnak’tan Mardin’e, Midyat`a, Muş’a Iğdır`a kadar giden bu arkadaşlarıma, bu efsanelere bu güzel insanlara teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel karşılanıyor, kucaklanıyoruz. Çok güzel misafir perverlikler gösterip, bağırlarına basıyorlar. Biz onları heyecanlandırıyoruz, onlar bizi heyecanlandırıyorlar. Gerçekten bu proje ile gurur duyuyorum. Buradan şunu söylemek istiyorum; projeye desteği olan Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’a ve müsteşarımız Faruk Özçelik’e teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Projenin doğru yolda olduğunu belirten Çolak, "Bizi bugüne kadar hep televizyondan görmüşler, seyretmişler. Sanal olarak bir sevgi var. İşte biz bunu artık yanlarına kadar giderek onlarla kucaklaşmak, aynı havayı teneffüs etmek, onların varlığını, onların değerli olduklarını göstermek için buralardayız. Ali Gültekin`le, Hamisi`yle, Hasan Şaş`la, Semih ile yani bu güzel insanlarla burada olmak heyecan veriyor.

Bu efsaneler, bu güzel insanlar olay varmış yokmuş hiç değinmiyorum, ama bizim için önemli olan bu gençliğe hizmet vermek, onları sevip, kucaklamak, değer vermek. Onların eğitimine eksiklerine yardımcı olabilmek bizim için çok önemli. Bunu da yapıyoruz. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.



NURİYE MAHALLESİ’NDE ASKER COŞKUSU: GENÇLER VATANİ GÖREVİNE UĞURLANDI

Saruhanlı Deve Güreşine Hazırlanıyor

Saruhanlı’da Satılık Verimli Zeytinlik: 210 Ağaç, Gölet ve Takas İmkânı

Manisa Sağlık Camiasının Acı Kaybı: Dr. Cengiz Aksoy Hayatını Kaybetti

Kayıp dağcıdan haber alınamıyor

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

BAYRAM SABAHI ACIYA DÖNDÜ: 26 YAŞINDAKİ GENÇ SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

DÜNYA TUZA DİKKAT HAFTASI: SAĞLIĞINIZ İÇİN TUZU AZALTIN

SARUHANLI KAYMAKAMI MURATACAR'dan ANLAMLI BAYRAM ZİYARETLERİ

SARUHANLI’DA BAYRAMLAŞMA GELENEĞİ SÜRÜYOR: PROTOKOL TEK YÜREK OLDU

Katliam gibi kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. Yılı Törenle Anıldı

Salihli’de Motosiklet Kazası: 70 Yaşındaki Sürücü Hayatını Kaybetti

Saruhanlı'da kız futbol takımı kuruldu

Saruhanlı'da soğuk hava bağlara zarar verdi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 18.10.2014 09:16:26 0
Tarih: 18.10.2014 09:16 Güncelleme: 18.10.2014 09:16
Haberi Sesli Oku