Anahtar Kelimeler: FİZYOFORM SALİHLİ HİZMETE AÇILDI

FİZYOFORM SALİHLİ HİZMETE AÇILDI

ADİL AKA

Sağlıklı ve kaliteli bir hayat adına bulabileceğiniz her şeyin tek adresi Fizyoform Salihli hizmete kapılarını açtı.

Salihli Eski Camii Mahallesi 25. Sokak N0: 2/1 kat 3 Conkara İş Merkezi’nde hizmete açılan Fizyoformun açılışına Salihli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Makasçı, Çay ailesi ile çok sayıda vatandaş katıldı.

AMAÇ DAHA SAĞLIKLI BİR YAŞAM

Açılış öncesinde Fizyoform Merkezi hakkında değerlendirmelerde bulunan Fizyoterapist Gülsüm Çay, amaçlarının insanların daha sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sağlamak ve buna katkıda bulunmak olduğunu vurgulayarak şunları söyledi, “Bugün burada 2. Şubemiz olan Fizyoformun açılışını yapmaktayız. 2022’de Fizyokula olarak çıktığımız yola Fizyoform kalite ve güvencesini de ekleyerek devam ediyoruz. 2 yılda çok emek harcadık. Çok fazla bilgi ve donanıma sahip olduk. Bizler mesleğine aşık fizyoterapistler olarak sizlerin sağlıklı yaşamına öncülük edebilmek için her zaman gelişmeye ve yenilenmeye devam edeceğiz. Her zaman bize danışabileceğiniz güvenli liman olarak sizlerin yanındayız ve hizmetlerimizle yanınızda olmaya devam edeceğiz.

FİZYOFORMDA SUNULAN HİZMETLER

Fizyoform merkezinde verilecek hizmetler hakkında da bilgiler paylaşan Gülsüm Çay,”bu alan da bize ne gibi ihtiyaçlar doğrultusunda danışabilirler. Medikal masaj, reformer pilates, postür bozuklukları, manuel uygulamalar, erkek ve kadın sağlık uygulamaları, kişiye özel egzersiz programı, skolyoza yönelik uygulamalar olarak hizmet vermekteyiz” dedi.

BİLGİ VE BİRİKİMİMİZİ SALİHLİ’YE TAŞIDIK

Uzun yıllar boyunca bu alanda çalışmalar yaptıklarını ve bu bilgi birikimini Salihli’de kendi yerlerine taşındıklarını ifade eden Fizyoterapist Emrah Çay da, ”fizyoterapist merkezi olarak ilk şubemizi Kula’da açtık. 2 farklı yerde büyük bir ekiple çalışıyoruz. Aslında Salihli’de her zaman vardık. Uzun yıllar boyunca Özel Salihli ve Özel Can hastanelerinde de fizyoterapistlik yaptık. Buradaki ve Kula’daki şubemizdeki bilgi birikimi Salihli’de kendi yerimize taşımak istedik” dedi.

Kurdele kesimi sonrasında açılışa katılım sağlayanlar Fizyoform merkezini gezdi.  Faaliyetler hakkında bilgiler aldı.



Bahis soruşturmasında Manisa FK’da iki oyuncu gözaltına alındı

Üniversitede 2'nci kattan düşen Selda yaşamını yitirdi

Manisa Oryantiringde fırtına gibi esti

Nefes borusuna mandalina kaçan öğrenciyi Heimlich manevrasıyla kurtardı

Ferdi Zeyrek davası: Sanıklar suçlamaları reddetti

Manisa'ya Türkiye'de 6'ncı Adli Toksikoloji Laboratuvarı yetkisi

Büyükbelen Yolunun İhalesi 7 Ocak 2026’da

Manisa GSB Kadın Voleybol Takımı Türkiye ikincisi oldu

1 kişinin öldüğü kazada belediye başkanının oğlu da ağır yaralandı

Sahte içki operasyonu: 2 bin 850 litre etil alkol ele geçirildi

Motosiklet kazasında ölü sayısı 2'ye çıktı

Yolcu minibüsü devrildi: 7 yaralı

Kavga değil adeta meydan muharebesi: Taş, sopa ve silah kullanıldı, 1 kişi yaralandı

Gündem yaratacak iddia: Memura 30 bin TL'lik seyyanen zam teklifi geri çekildi

Yılbaşı öncesi kaçak içki operasyonu

Park halindeki otomobil küle döndü

Alkolün etkisi ile araçta sızdı, vatandaşlar hayatından endişe etti

Kaybolan çocuk için arama çalışmaları başlatıldı

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Şehzadeler Belediyesi’nden Başkan Gülşah Durbay’ın Sağlık Durumuna İlişkin Açıklama

Saruhanlı Belediyesi’nden Kırsal Yollara Dokunuş

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Saglik 7.12.2024 16:15:00 990 0
Tarih: 07.12.2024 16:15 Güncelleme: 07.12.2024 16:15
Haberi Sesli Oku