MAGAZİN - Turkcell, fizy 20´nci Liseler Arası Müzik Yarışması´nın büyük finalinde Hande Yener´in sahneye çıkacağını duyurdu. 
fizy 20´nci Liseler Arası Müzik Yarışması´nın büyük finaline sayılı günler kala Turkcell, 22 Nisan´da Bostancı Gösteri Merkezinde gerçekleştirilecek ve canlı yayınlanacak finalde, Türk pop müziğinin en iyi isimlerinden Hande Yener´in de sahneye çıkacağını açıkladı. Şirketten yapılan açıklamada, liselilerin büyük ödüller için kıyasıya yarışacağı günde Yener´in en sevilen şarkılarıyla ödül töreninde konser vereceği belirtildi. Yener, ´Finalde ben de sizinleyim´ diyerek sosyal medyadan herkesi davet etti. Ayrıca sanatçının kutlamalara da katılacağı aktarıldı.
Açıklamanın devamında, Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde End Productions tarafından 20 senedir yapılan yarışmanın İstanbul, Ankara ve İzmir elemelerinde, 49 ilden 465 okulun yarıştığı bildirildi. Jürinin seçtiği 30 finalist okula ek olarak fizy´den yapılan oylama sonucu seçilecek 3 finalistin daha ekleneceği ifade edildi. Finalde grupları yerinde desteklemek ve Hande Yener´in konserini izlemek isteyenlerin yapması gerekense BiP uygulamasını indirmek olduğu belirtildi. BiP´i indirdikten sonra da uygulamanın ´keşfet´ bölümünden fizy LMY kanalını takibe alıp adlarını ve soyadlarını yazıp gönderenlerin ücretsiz bilete sahip olacakları dile getirildi.



Paşaköy zoru başardı: 0-3

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Bosch Car Service BK Karaoğlu: Güvenli Sürüşün ve Kaliteli Hizmetin Adresi

Başkan Cıllı, Başkan Durbay'ı Misafir Etti

KÖPRÜBAŞI BELEDİYE BAŞKANI FATİH TAŞLI BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR

13 yaşındaki kayıp kız çocuğu bulundu

Saruhanlı Belediyesi Can Dostlara Sahip Çıktı

Beste Makinası Gülperi Öztürk’ten Yeni Tekli: “İncilerin Mi Dökülür”

Traktörün çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti

Devrilen traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti

CHP Genel Başkanı Özel memleketi Manisa’da konuştu

Düğün konvoyunda direksiyon hakimiyetini kaybeden araç şarampole yuvarlandı; 1 ölü 4 yaralı

Buldan'dan İzmir’e dönen tur midibüsü şarampole yuvarlandı; 2 ölü 31 yaralı

13 yaşındaki kız çocuğu kayboldu

Yağmur kazayı da beraberinde getirdi: 1 bebek öldü, 5 kişi yaralandı

Akhisarlı pedallar Alanya’da zirveye tırmandı

Kamyonet ile otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı

Şarampole devrilen kamyonetin sürücü yaşama tutunamadı

İzmir’de havalimanı personel servisi devrildi: 5 yaralı

SARUHANLI'da 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 14.04.2017 10:23:47 1210 0
Tarih: 14.04.2017 10:23 Güncelleme: 14.04.2017 10:23
Haberi Sesli Oku