Anahtar Kelimeler: Finansal Sadakatsizlik

Finansal Sadakatsizlik

Ekonomide işlerin yolunda gitmemesi ilişkileri de derinden etkiliyor. Finansal gerilemenin ikili ilişkilere yansıması beraberinde tahammülün azalmasını ve aşkların sona ermesini getiriyor. Bu konuda yapılan güncel bir araştırma bu konuda yaşanan gelişmeleri ortaya koyuyor.

Kadınlar tarafından yönetilen Avrupa’nın lider kaçamak ilişkiler platformu, Fransız menşeli Gleeden'ın Türkiye’deki kadın kullanıcıları arasında yaptığı bir araştırmaya göre, ayrılıkla sonuçlanan ilişkilerin pek çoğunun temelinde finansal gerileme yatıyor.

Bu araştırmaya katılan 1.218 kadına yöneltilen sorulara verilen cevaplar genel manzarayı ortaya koyar nitelikte.

“Finansal gerilemenin ilişkide bir gerginlik kaynağı olduğunu düşünüyor musunuz” sorusuna katılımcıların %63’ü “Evet” derken, %37’si “Hayır” diyor.

“Eşiniz maddi darlık yaşayınca sinirli davranıyor mu” sorusuna, %48’i “Evet” derken, %30’u “Hayır” diye yanıtlıyor. %22’si ise “Her durumda sinirli davranıyor” diye görüş belirtiyor.

“Maddi imkanlarını kaybeden bir erkekle birlikte olmaya devam eder misiniz” sorusuna ise %54 “Hayır” cevabını verirken, %27 “Evet” diyor. %19 ise “Erkeğin parasına ihtiyacım yok” olarak bu soruyu yanıtlıyor.

“Eşinizin sizden para sakladığını fark ettiğinizde tepkiniz ne olur” sorusuna %68’i “Ayrılırım”, %25’i “Ne kadar kazandığını bilmiyorum”, %17’si ise “Anlayış gösteririm” diyor.



Başkan Durbay'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

Kırkağaç'ta uzman erbaşların mezuniyet coşkusu

Beton mikserinin çarptığı sağlık çalışanı 7 günlük yaşam savaşını kaybetti

Bir anlık öfke evi kül etti: 1 tutuklama

5 ay önce kaybolan yaşlı adam sırra kadem bastı, oğulları perişan

Organize suç örgütü üyeleri yurtdışına kaçarken yakalandı

Saruhanlı’da Vefat…

Üzerine ağaç devrilen İbrahim Yıldız'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi

Motosiklet tıra çarptı: 1 ölü

Yunusemre'den yapay zeka söyleşisi

Akhisar altyapısı milli takım kapısında

‘Tarihi Kentin Umutlu Çocukları’ Kula-Salihli UNESCO Jeoparkı'nda buluştu

Demirci’de atıl araziler tarıma kazandırılıyor

Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter, annesini öldürmekten tutuklandı

MELİKE ONUR YORUMUYLA “CAN VERİYORUM”

Hastanede çevre düzenlenesi

Saruhanlı Belediyesi "Belen Yolu" İçin 9 Mahallede Pilav Hayrı Düzenlendi

KÖY OKULLARINA KİTAP DESTEĞİ: TDED MANİSA ŞUBESİ NURİYE MAHALLESİ’NDEKİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Muhtarlardan Başkan Cıllı'ya teşekkür ziyareti

Nilgün’den Butik” hizmete girdi

Deprem Simülasyon Tırı Saruhanlı’da Öğrencilerle Buluştu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 1.02.2024 08:50:00 1925 0
Tarih: 01.02.2024 08:50 Güncelleme: 01.02.2024 12:09
Haberi Sesli Oku

Ekonomi

Ekonomi Haberleri