Tarih: 06.08.2014 17:32

Film Sahnelerini Aratmayacak Dolandırıcılık

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI -  Saruhanlı İlçesi’nde bir kişi kendisinde satılık küçükbaş hayvan olduğunu ve bu hayvanları hesaplı satacağının telefonla söylediği kişiyi dolandırdı.

Alınan bilgiye göre Manisa’nın Saruhanlı İlçesinde adının Murat olduğunu bildirerek İzmir’in Menemen ilçesinde ikamet eden Halil İbrahim Erkuş (54) isimli vatandaşı arayarak kendisinde satılık hayvanlar olduğunu, bu hayvanları hesaplı olarak satacağını söyledi. Telefonda ikna ettiği Erkuş ile randevulaşarak Saruhanlı otobüs garajında buluşan ikili konuşma esnasında kendisinin gömüde bin 200 adet tarihi değer taşıyan altın bulduğunu ve 20-30 adet kadar tarihi altın görünümündeki metalleri göstererek satmak için yardıma ihtiyacı olduğunu söyledi.

5 Ağustos 2014 günü altınları almak için yanında getirdiği 10 bin lira ile Saruhanlı girişindeki kavşakta buluşan Erkuş, adının Murat olduğunu söyleyen kişi ile birlikte Mütevelli Mahallesine gittiler. Mahallede sokak arasında otomobilde Halil İbrahim Erkuş’tan 10 bin lirayı teslim alan şahıs evden altınları getirmek üzere ayrılarak kayıplara karıştı.

Saruhanlı Jandarma ekipleri olayla ilgili tahkikat başlattı.    




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —