Anahtar Kelimeler: Turgutlu Filede Belediyespor Rüzgarı

SARUHANLI - Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, rakibi Torbalı Belediyespor’u 3-2’lik skorla yenerek TVF Kadınlar 2. Liginin ikinci devresine galibiyetle başladı.

TVF Kadınlar 2. Liginin ikinci devresinin ilk maçında Torbalı Belediyespor ile karşı karşıya gelen Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı maçı 3-2 kazanarak sahadan galip olarak ayrılmayı başardı. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanan ve temponun bir an olsun düşmediği maçta toplam 5 set oynandı. Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, (19-25), (25 -19), (25-22), (23-25) ve (15-11) lik set sonuçlarıyla rakibini 3-2 yenerek ikinci devreye güçlü bir başlangıç yaptı. İlk devreyi dördüncü olarak kapatan Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Torbalı Belediyespor’a karşı kazandığı galibiyetle üçüncülüğe de yükselmiş oldu.

Başkan Çetin Akın ve Başkan Yardımcısı Fırat Honaz mücadeleyi tribünden takip etti

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Eşi Sabriye Akın, Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, daire müdürleri, Kadın Basketbol Takımı oyuncuları ve teknik ekibiyle birlikte kıran kırana mücadelenin yaşandığı Turgutlu Belediyespor- Torbalı Belediyespor karşılaşmasını tribünden takip ederek Kadın Voleybol Takımını yalnız bırakmadı.

Maç hakkında değerlendirmede bulunan Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Erdal Kurç, “Temposu ve mücadele gücü yüksek bir maça imza attık. Çok iyi hazırlandığımız bu maçta rakibimizi kendi evimizde yenerek hem ikinci yarıya iddialı bir başlangıç yaptık hem de kendi grubumuzda üçüncülüğe yükseldik. Önümüzdeki maçlarda da aynı istek, azim ve motivasyonla oynamaya devam edeceğiz. Bu önemli maçta takımımızı yalnız bırakmayan Başkanımız Çetin Akın’a, Başkan Yardımcımız Fırat Honaz’a ve tüm taraftarlarımıza teşekkür ederim” dedi.



Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 10.01.2022 12:33:00 592 0

Tarih: 10.01.2022 12:33
Haberi Sesli Oku
21.04.2025 11:56:00