TURGUTLU - Turgutlu Belediyesi, Fatih Sanayi Sitesi’nde ve kent genelinde asfalt yama ile asfalt serim çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Türkiye’de bir ilk olan soğuk asfalt yama aracıyla yol sorununu en hızlı ve etkili şekilde çözen Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Fatih Sanayi Sitesi’nde asfalt yama çalışmalarına başladı. Bu çalışmalar kapsamında ekipler, uzun yıllardır meydana gelen yollardaki bozulmaları asfalt yama ile kapatarak vatandaşların hizmetine sunuyor. Güvenli ve konforlu ulaşım için yüksek bir tempoyla başlayan çalışmaların bu hafta içerisinde tamamlanması planlanıyor.
Kent genelindeki cadde ve sokaklarda da asfalt çalışmalarına devam eden ekipler, Ergenekon Mahallesi Sekip Seçkin Sokakta asfalt serim çalışmalarını gerçekleştirdi.

Halı Sahalarda Sona Gelindi

Turgutlu Belediyesi, spor kenti olma yolunda başladığı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kent genelinde dört farklı noktada başlattığı futbol sahaları yapım ve bakım çalışmalarında sona gelindi. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin İstasyonaltı Mahallesinde yürüttüğü çalışmalarda çim zeminli futbol sahası ile birlikte soyunma odası, kafeterya ve diğer bölümlerin yer aldığı halı saha alanında 1200 m2’lik parke döşeme ve bordür çalışmasına gün boyu devam etti.

Asfaltlama çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Turgutlu’muzda bozulan yolları tespit ederek hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyoruz. Vatandaşlarımıza kaliteli, güvenli ve konforlu bir ulaşım ağı oluşturmak için elimizden gelen tüm çabayı göstermeye devam edeceğiz. Bu sıcak havalara rağmen özveriyle çalışan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür eder, kolaylıklar dilerim” dedi.



Nefes borusuna mandalina kaçan öğrenciyi Heimlich manevrasıyla kurtardı

Ferdi Zeyrek davası: Sanıklar suçlamaları reddetti

Manisa'ya Türkiye'de 6'ncı Adli Toksikoloji Laboratuvarı yetkisi

Büyükbelen Yolunun İhalesi 7 Ocak 2026’da

Manisa GSB Kadın Voleybol Takımı Türkiye ikincisi oldu

1 kişinin öldüğü kazada belediye başkanının oğlu da ağır yaralandı

Sahte içki operasyonu: 2 bin 850 litre etil alkol ele geçirildi

Motosiklet kazasında ölü sayısı 2'ye çıktı

Yolcu minibüsü devrildi: 7 yaralı

Kavga değil adeta meydan muharebesi: Taş, sopa ve silah kullanıldı, 1 kişi yaralandı

Gündem yaratacak iddia: Memura 30 bin TL'lik seyyanen zam teklifi geri çekildi

Yılbaşı öncesi kaçak içki operasyonu

Park halindeki otomobil küle döndü

Alkolün etkisi ile araçta sızdı, vatandaşlar hayatından endişe etti

Kaybolan çocuk için arama çalışmaları başlatıldı

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Şehzadeler Belediyesi’nden Başkan Gülşah Durbay’ın Sağlık Durumuna İlişkin Açıklama

Saruhanlı Belediyesi’nden Kırsal Yollara Dokunuş

Turgutlu Belediyespor Takımları Bu Hafta İç Sahada

Vali Özkan, TEKNOFEST’te Dereceye Giren MCBÜ Takımlarını Misafir Etti

MCBÜ mühendislikte Avrupa Ligine adını yazdırdı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 21.06.2022 08:31:00 939 0
Tarih: 21.06.2022 08:31 Güncelleme: 21.06.2022 08:31
Haberi Sesli Oku