SARUHANLI - Saruhanlı Engelliler Derneğinin Saruhanlı Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bircan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ortaklığıyla yürüttüğü ?Farklılıklarımız Renktir? projesi kapsamında bugün özel gereksinimleri olan çocuklar bilime yönlendirildi. 

Buradaki Programa, Saruhanlı Kaymakamı İsmail Alsancak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Yüksek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hayri Tokmakçı, Engelliler Derneği Başkanı Hüseyin Usman katıldı. 

Proje koordinatörü Gizem Cengin Ünüvar konuyla ilgili yaptığı açıklamada, " projemizi gerçekleştirirken bize tereddütsüz ve koşulsuz evet diyen, insanlık ve memleketimiz için gecesini gündüzüne katan,idealist,mütevazi, memleketimizin aydınlık günlerini doğuran Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Prof Dr Aylin Kantarcı´ya, Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Bölümü Doktor Öğretim Üyesi Şebnem Bora´ya ve Alberta Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi Batu Bora´ya şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca projemizi gerçekleştirirken bize uygun çalışma ortamı sağlayan ve güçlü ekibiyle bize destek olan Bircan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine teşekkür ederiz dedi.



23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 23.07.2018 12:10:30 863 0

Tarih: 23.07.2018 12:10
Haberi Sesli Oku
24.04.2025 16:59:00