10275,80%0,46
39,81% 0,10
46,90% 0,33
4274,45% 0,36
6794,97% -0,20
1,5 milyardan fazla kullanıcısıyla dünyanın en aktif kullanılan sosyal medya ağlarından biri olan Facebook kendini her geçen gün yenilemeye devam ediyor. Facebook´un gerçekleştirmiş olduğu yenilikle birlikte Notlar uygulamasını geliştirdiği ve blog platformuna benzettiği belirtildi.
Notlar uygulamasıyla ilgili bir açıklama yapan Facebook mühendislerinden Isaac Salier-Hellendag, "Notlar artık daha uzun yazı yazmak ve bunu küçük bir grup veya herkesle paylaşmak için daha iyi bir yoldur" dedi.
Facebook´un bu yeniliğiyle birlikte kullanıcılar yayınlanmış oldukları yazılara fotoğraf ekleyebilecekken kullanılmaya başlanan yeni uygulamanın kullanabildiğinizi öğrenmek için www.facebook.com/notes adresini ziyaret edip yükseltme alıp almadığınızı kontrol edebilirsiniz.