Anahtar Kelimeler: Eylül Aktaş

SARUHANLI - İlk defa bu yıl katıldığımız Türkiye´nin en büyük spor organizasyonu olan 1705 sporcunun katıldığı, 2016 Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası tamamlandı. 

23 Ocak Tarihinde başlayıp 7 gün süren ve 9 turunun yapıldığı şampiyonada, Saruhanlı Bilge Satranç Spor Kulübü sporcularının güzel sonuçlar aldığını belirten Saruhanlı Bilge Satranç Spor Kulübü öğreticisi Veli Yıldız,

?2008 Kızlar Kategorisinde 9/6.5 performansı ile Eylül Aktaş Türkiye´nin en iyi 10 Oyuncusu arasına girip Türkiye Satranç Milli Takımına Seçilerek, Hem madalya aldı ve hem de Ulusal Milli Takım havuzuna girdi. Eylül Aktaş Mart ayındaki Milli Takım Kampında Manisa ilini temsil edecek.? Dedi. 

2007 Erkekler Kategorisinde 9/5 performansıyla Berkay Tekin´in Şampiyonayı Ülkenin en iyi oyuncuları arasından sıyrılarak Aynı puan ve averejla 80. sırada tamamladığını ve en iyi 100 oyuncu arasına girdiğini ifade eden Yıldız şunları kaydetti; 2014 yılında Saruhanlı ilçemizi ülkemize tanıtmak, zekâ oyunlarını yaymak ve yaygınlaştırmak, ilçemizin insan potansiyel ve zekasını göstermek hayaliyle bir avuç çocukla çıktığımız yolda başarımıza katkı veren yaz kış her turnuvada bizleri yalnız bırakmayan değerli eşim Filiz Yildiz´a, Fahrettin Tekin, Mehmet Ayan, Nazan Aktaş, Gökhan Grcn, Mehmet Turgut, Hakan Yüce, Aytaç Coşkun, Hülya Erhan Çakatay, Fatma Geldi, Nuri Oruç, Bülent Sarıtaş, Ahmet Tosun, Süleyman Tosun, Ayşe Aka, Metin Burgaz Serkan Çalışkan Ceren Selcuk, Ramazan Akdar Melek Akdar Serkan Özdemir Fatma ve Nurcan Altıntop Yeliz Şahin, Vedat Işık ve tüm velilerimize tüm sporcularımıza, desteğini hiç esirgemeyen Vedat Bakar´a, Kulüpleşmek ve Profesyonelleşmek için bize destek veren Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz´a, ilçemizde bu sporun yaygınlaşması için bize destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işik´a, Neval Yaralı Ortaokulu Müdürü Ali Sadem´e, Neval Yaralı Milli Egemenlik İlkokulu Müdürü Abdurrahman Kibar´a, Saruhanlı Melseki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürü Niyazi Akkuş´a Bilge Satranç Spor Kulübü´nün tüm yetkili ve üyelerine, Antrenör Uğur Özçelik´e, Spor Kulübümüz üyesi Kadircan Odabaşı´na, Antrenörlüğe ilk adımlarımızı kendisiyle attığımız ve bizleri yüreklendiren Cihan Yıldırım´a ve velilerimize bize inanan herkese teşekkürler.? 

Yıldız, kazandıkları bu başarıyı bundan sonraki süreçte de devam ettireceklerini sözlerine ekledi.

 



NURİYE MAHALLESİ’NDE ASKER COŞKUSU: GENÇLER VATANİ GÖREVİNE UĞURLANDI

Saruhanlı Deve Güreşine Hazırlanıyor

Saruhanlı’da Satılık Verimli Zeytinlik: 210 Ağaç, Gölet ve Takas İmkânı

Manisa Sağlık Camiasının Acı Kaybı: Dr. Cengiz Aksoy Hayatını Kaybetti

Kayıp dağcıdan haber alınamıyor

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

BAYRAM SABAHI ACIYA DÖNDÜ: 26 YAŞINDAKİ GENÇ SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

DÜNYA TUZA DİKKAT HAFTASI: SAĞLIĞINIZ İÇİN TUZU AZALTIN

SARUHANLI KAYMAKAMI MURATACAR'dan ANLAMLI BAYRAM ZİYARETLERİ

SARUHANLI’DA BAYRAMLAŞMA GELENEĞİ SÜRÜYOR: PROTOKOL TEK YÜREK OLDU

Katliam gibi kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. Yılı Törenle Anıldı

Salihli’de Motosiklet Kazası: 70 Yaşındaki Sürücü Hayatını Kaybetti

Saruhanlı'da kız futbol takımı kuruldu

Saruhanlı'da soğuk hava bağlara zarar verdi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 2.02.2016 17:04:12 0
Tarih: 02.02.2016 17:04 Güncelleme: 02.02.2016 17:04
Haberi Sesli Oku

Gündem

Gündem Haberleri