Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Sabuncubeli mevkisinde geçen ay çıkan orman yangınında evleri kullanılamaz hale gelen aileyi, aynı arazide yaptırılan yeni evlerinde ziyaret etti.

Sabuncubeli mevkisinde geçen ay çıkan orman yangınında Gökçeler Köyü Yayla Mahallesi`ndeki oturduğu evi kaybeden Kadir Semirsan, yenilenen evine kavuştu.

Vali Savaş, evine yerleşen aileyi ziyaret ederek, geçmiş olsun diyeğinde bulundu.

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Savaş, evinde hasar oluşan vatandaşın hasarının giderilmesinin kendilerini mutlu ettiğini, yangında hasar gören orman sahasında da ağaçlandırma faaliyetleri yapılacağını belirtti.

Savaş, bölgenin ilk ağaçlandırma sezonunda, kasım ve aralık ayında yeniden ağaçlandırılacağını dile getirerek, şunları kaydetti: 

"Orman yangınından zarar gören alanların rehabilitasyonu için Orman ve Su İşleri Bakanlığımızın projelendirmesi var. Orman yangın riskinin çok yüksek olduğu dönemdeyiz, her zamankinden çok daha fazla dikkatli olmak zorundayız. Son 1 ay içerisinde kişisel dikkatsizlik, duyarsızlık nedeniyle çıkan yangınlar hem çevremize zarar veriyor hem ekili Dikili alanlara zarar veriliyor. Hiç kimsenin bunu yapmaya hakkı yok."

Yeni evine kavuşan Kadir Semirsan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, insanın yalnız olmadığını hissetmemesinin güzel bir duygu olduğunu söyledi.

 



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da Yağış Hasarına Hızlı Müdahale

Psikolojik Danışman Hilal Feyza Kartal: “Okullara yansıyan şiddet toplumsal ruh sağlığının alarmıdır”

Üniversite hocasını maganda kurşunu canından etti

ŞEHZADELER’DE DOĞASEVERLER YÜRÜYÜŞTE BULUŞTU

Şampiyonluk Yolunda Büyük Başarı: Turgutlu Belediyespor İkinci Yarıda Fark Yarattı

TİLKİSÜLEYMANİYE ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDEN MESİR’E ANLAMLI HAZIRLIK

“İnsan Ektik Tarlalara”: Gülperi Öztürk’ten Depremin Yüreğe Kazınan Ağıdı

MÜZİĞİN HOCALARI AVRUPA YOLLARINDA

Saruhanlı'da vefat...

Kahramanmaraş okul saldırısında can kaybı arttı

Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

MERT OZAN DÜZ'E TİYATRO SAHNESİNDE DOĞUM GÜNÜ

Koldere Mahallesi’nde Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bariyere çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Saruhanlı Belediyesi’nden Halitpaşa Mahallesi’nde Yoğun İlaçlama Seferberliği

Liseli Sude son yolculuğuna uğurlandı

Saruhanlı Belediyesi’nden İlçe Genelinde Yoğun Temizlik Seferberliği

Vincin kırılan parçası konteynerin üzerine düştü, 3 işçi yaralandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 6.08.2013 16:36:48 0
Tarih: 06.08.2013 16:36 Güncelleme: 06.08.2013 16:36
Haberi Sesli Oku