Anahtar Kelimeler: Esnafa normalleşme süreci desteği

SARUHANLI - Tüm imkanlarını koronavirüs salgının yayılımını önlemek ve ihtiyaç sahiplerine destek olmak için seferber eden Bornova Belediyesi, normalleşme sürecinde yeni destek paketleri ile uzun süre kepenk kapatmak zorunda kalan esnafın yanında olacak. İlçe genelinde yaklaşık 5 bin esnafa hijyen seti dağıtacak. 

Bornova Belediyesi, Haziran ayı başından itibaren hizmet vermeye başlayacak olan bakkal, büfe, lokanta, kahvehane gibi işletmeler için siperlik, maske, dezenfektan, sabun ve eldiven gibi ürünlerin yer alacağı hijyen setleri göre hazırladı. 

Koronavirüs salgını sürecinde en büyük sıkıntıyı yaşayan grubun esnaf olduğunu dikkat çeken Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Esnaf teşkilatı başta istihdam olmak üzere ekonominin en önemli çarklarından biri. Biz sürecin hemen başında ticari faaliyetlerini belediyemize ait mülklerde sürdüren esnafımızın kira borçlarını üç ay süreyle erteledik. Açılışları öncesinde esnaflarımıza dezenfeksiyon desteği verdik. Normalleşme sürecinde de hem esnafımızın, hem de vatandaşlarımızın sağlığı için hijyen paketleri hazırladık ve dağıtmaya başladık. Temennimiz esnafımızın en kısa sürede işlerini toparlanması, ekonominin çarklarının yeniden dönmeye başlamasıdır” dedi.



Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

Yarbay Melih Gülova şehadetinin yıldönümünde Manisa’da anıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 1.06.2020 05:28:00 958 0

Tarih: 01.06.2020 05:28
Haberi Sesli Oku
28.06.2025 09:27:00