SARUHANLI - Saruhanlı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı´nca düzenlenen iftar yemeğine 2 bin kişi katıldı.

Saruhanlı Belediyesine ait Sosyal tesislerde düzenlenen iftar yemeğine, Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu başkanları ve çok sayıda esnaf ve sanatkâr katıldı.

Akşam ezanının okunmasıyla protokol üyeleri ve davetliler orucunu açtı. Yemekler yendi ve dualar okundu.

İftar yemeğinin ardından Saruhanlı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Emin Kenez, davetlilere hitaben konuşma yaptı.

Oda Başkanı konuşmasında, Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak verdikleri iftar yemeğine katılan misafirlerin Ramazan ayını, Kadir Gecesini ve yaklaşmakta olan Ramazan Bayramını tebrik etti.

Kenez Şöyle dedi; ?Bizler biliyoruz ki, bir askerimiz, bir polisimiz şehit olduğunda veya terörden bir vatandaşımız hayatını kaybettiğinde doğusuyla batısıyla ülke olarak hepimiz en derin acıyı yaşıyoruz. Dış güçlerin desteği ile içeride ki ve dışarıda ki hainlerin birleşmesiyle, bu terör laneti 1984 yılından günümüze kadar Ülke olarak askerimize polisimize halkımıza ve esnafımıza çok acılar çektirdi. Bizler çok uyanık ve mantıklı olmalıyız. Çünki, Suriye ve Irak gibi birçok ülkelerin durumu belli. Doğu ve Güneydoğuda yaşayan vatandaşlarımız eğer ki terörü içinde bulunduranları teröre yardım ve yataklık yapanları dışlamazlarsa bir gün gelir kendi canları yanar. Büyük acılar çekerler ihanet içerisindeki hainler şu gerçeği ömürleri boyunca unutmasınlar. İnsanı bizim insanımız toprağı bizim toprağımız olan. Bu mukaddes vatanımızın ne toprağının bir karışını ne de insanımızın bir tırnağını bizlerden alamayacaklardır. İlahi esintilerin kalplerimizi okşadığı, kardeşliğimizin daim olduğu, sevgilerimizin birleştiği, dostluklarımızın ise hiç bitmediği nice Ramazanlara kavuşmak dileğiyle Ramazanı şerifiniz ve Bayramınız Mübarek olsun.?



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Belediyesi Kurtuluş Mahallesi’nde Sathi Kaplama Çalışmalarını Sürdürüyor

Manisa’nın Gururu Milli Sporcular Vali Özkan’ı Ziyaret Etti

Saruhanlı Devlet Hastanesinden Dünya KOAH Gün

Saruhanlı Belediyesi Sosyal Yardım Faaliyetlerine Devam Ediyor

Belediyeden mahallelerde yol çalışması Saruhanlı

Paşaköy'den transfer bombası

Saruhanlı'nın Doğa Severleri Pazar gününe hazırlanıyor

Manisalı kuaförler Uşak'tan 3 kupa ile döndü

51 yıl hapis cezası olan firari Yunusemre’de yakalandı

MCBÜ öğrencisi Toker, milli takıma altın madalya getirdi

Manisa'da avcı tarafından vurulan çoban hayatını kaybetti

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Perşembe günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Gürle’de yılların altyapı sorunu çözüldü

Okul müdürü, voleybol maçında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 30.06.2016 09:06:08 811 0
Tarih: 30.06.2016 09:06 Güncelleme: 30.06.2016 09:06
Haberi Sesli Oku