Esnaf Odası 2600 Kişiye İftar Yemeği Verecek

Saruhanlı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Emin Kenez, oda olarak 20 Haziran 2017 Salı günü Belediye Sosyal Tesislerinde iki bin 600 kişiye iftar yemeği vereceklerini bildirdi.

Başkan Ahmet Emin Kenez, ?İnsanların gönülden idrak ettiği takdirde, sonsuz manevi bir doyuma ulaşması muhtemel olan, en nadide günlerin yaşandığı, kalplerin ve gönüllerin temizlenip arındığı, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayını yaşadığımız şu günlerde diğer zamanlardan daha fazla yardımlaşmaya, kucaklaşmaya ve mutluluklarımızı paylaşmaya ihtiyacımız var.? Dedi.

Ramazan ayı orucu, Kadir gecesi, teravihi, Kur´an´ı, ibadeti ve bayramı ile insanlığa ilahi rahmetin enginliğini gördüğümüz bu ayda insanlar tuttukları oruçlarla hem bedenlerinin şükrünü yapmış hem de aç ve yoksulların halini daha iyi anlamış olacağını anımsatan Kenez şöyle dedi;

?Saruhanlı Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak milletçe sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın en üst noktaya çıktığı bu kutlu zaman dilimini iyi değerlendirerek yardıma muhtaç vatandaşlarımızı gözetmeye, onlara sahip çıkmaya dahada dikkat etmemiz. Ramazan ayının barış, kardeşlik ve bereket iklimini tüm benliğimizle idrak edip yaşanması için gayret göstereceğiz.

Bu duygular içerisinde bütün hemşerilerimizin ve Esnaf ve Sanatkâr kardeşlerimizi Oda olarak tertiplemiş olduğumuz İftar yemeğimize bekliyor, İslam âleminin mübarek Ramazan ayını kutluyor, ramazan coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, hem milletimiz hem İslam âlemi hem de insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olmasını diliyorum.?

 



Kötü koku gelince ortaya çıktı: Boş arazide kadın cesedi bulundu

Silahlı çatışma: 1 ölü, 1 yaralı

Feci şekilde darp edildi, 27 gün sonra yaşamını yitirdi

Salihli'de korkutan yangın

Korkunç cinayet: Konuşmak için çağırdı, öldürdü! Son paylaşımı dikkat çekti

Salihli'deki yangının bilançosu: 4 ev, 1 ağıl, 2 motosiklet, 1 traktör, 1 iş makinesi kül oldu

Makilik alanda yangın

Silahlı kavga: 3 yaralı

Saruhanlı Jandarmadan tefecilere operasyon: 5 gözaltı

Korkunç olay! Kızını ve torununu öldürdü

Köprü altında cansız bedeni bulunmuştu! Döverek öldürüldüğü ortaya çıktı

Bıçaklı kavga: 1 ölü

Öz kızına cinsel istismarda bulunan baba yakalandı

Kendi evini ve araçlarını yakıp, olan biteni böyle izlemiş

Haber alınamayan şahıs evinde silahla vurulmuş halde bulundu

Develi’de traktör hırsızlığı

Kula’da art arda üç yangın

Cesedi 3 gün sonra asansör boşluğunda bulundu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 19.06.2017 18:22:59 418 1

Tarih: 19.06.2017 18:22

Haberi Sesli Oku