Anahtar Kelimeler: 0

ESKİSİNDEN BİLE GÜZEL OLDU

 

HACIRAHMANLI - Hacırahmanlı beldesinde 3 yıl önce çıkan yangında kullanılamaz duruma gelen belediyeye ait düğün salonu, yapılan çalışma sonucu eskisinden daha güzel bir görünüme kavuşturularak hizmete açıldı.

 

Hacırahmanlı Belediye Başkanı Ata Hasgüleç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Beldelerinde 1970 yılında kışlık sinema olarak hizmete açılan, sonraki yıllarda düğün salonu olarak kullanılan binada 2009 yılının kasım ayında yangın çıktığını hatırlattı.

 

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangının söndürüldüğünü ancak içindeki malzemelerin ve binanın büyük ölçüde zarar gördüğünü ifade eden Hasgüleç, yangında binanın çatısının tamamen yandığını, çevredeki bazı evlerin de zarar gördüğünü kaydetti.

 

 - BAĞIN GELİRİ BİNAYA -

 

Yangın sonrası, düğün salonunu yeniden faaliyete geçirebilmek için bakım ve onarım çalışmaları başlattıklarını dile getiren Başkan Hasgüleç, “Belediyeye ait 27 dekar bağı 500 bin liranın üzerinde bir fiyata sattık. Manisa Valiliği’nin de 50 bin lira maddi desteği oldu. Buralardan elde ettiğiz kaynak ile düğün salonumuzu yenileyip Kültür Merkezi adı altında hizmete açtık. Salonumuz eskisinden çok daha güzel oldu. İçinde tiyatro, toplantı, düğün ve buna benzer etkinliklerin yapılabileceği şekilde inşa edildi. Beldemize hayırlı olsun” dedi.

 

Muammer Kökcüoğlu



Saruhanlı'da vefat...

Akciğerdeki hava kaçağı karın bölgesinden alınan dokuyla kapatılarak iyileştirildi

Manisa'da 23 yıllık başkan seçimi kaybetti

Okul Sporları Voleybol Gençler (A) Grup Müsabakaları Manisa’da tamamlandı

Öğrencilerine evinde temizlik yaptıran öğretmene gözaltı

Demirci’de 9 gündür aranan Şerife Çınar’dan acı haber

19 yaşındaki genç kız yaşamına son verdi

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar: “MCBÜ, Dijital, Yeşil ve Tam Akredite Bir Üniversite Olarak Gücünü Artırıyor”

25 yaşından büyük aracı olanlar yaşadı: Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor

Demirci’de kayıp kadını arama çalışmaları 7'nci gününde sürüyor

Manisa Ticaret Borsası zeytinde verim ve kaliteyi arttırmak için kolları sıvadı

Elektirik akımına kapılan işyeri ortağı hayatını kaybetti

Salihli'yi fırtına vurdu, ağaçlar devrildi, çatılar uçtu

Turgutlu'da 3 Eve Yıldırım Düştü

Manisa'da cadde ve sokaklar göle döndü, birçok noktayı su bastı

Uzmanında Serviks Kanseri uyarısı

Alkol masasında tartışma kanlı bitti: 1 ölü 2 ağır yaralı

Araç şarampole uçtu: 1 yaralı

Öğrenciler camilerin tarihini yerinde öğreniyor

Manisa’dan Özel Eğitimde Reform Çağrısı: "Sektör Darboğazda, 27 Yaş Sınırı Kalkmalı"

Gülşah Durbay’ın ismi kadın kafede yaşatılacak

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
16.03.2012 18:36:42 909 0
Tarih: 16.03.2012 18:36 Güncelleme: 16.03.2012 18:36
Haberi Sesli Oku