Anahtar Kelimeler: Eski eşten ahde vefa

MANİSA - Manisa´nın Yunusemre ilçesinde 7 yıl önce bir tartışma nedeniyle ayrılan ancak birbirlerini unutamayan çift, ikinci kez dünya evine girdi. Sevcan Yamaç´ın geçirdiği felç sonrası yatağa bağımlı hale gelmesi nedeniyle çiftin nikahı evlerinde hasta yatağında kıyıldı.
Manisa´nın Yunusemre ilçesinde 7 yıl önce eşinden ayrılan Şaban Gargı, geçirdiği hastalık nedeniyle yatağa bağımlı kalan eşiyle yeniden birleşme kararı aldı. 20 yaşında bir oğulları olan çiftin nikahı Yunusemre Belediyesi Evlendirme Memurluğu tarafından Sevcan Yamaç´ın geçirdiği felç sonrası yatağa bağımlı hale gelmesi nedeniyle evde kıyılırken; yıllar sonra bir araya gelen çiftin mutlulukları gözlerinden okundu.
2017 yılında bin 560 çiftin nikahını kıyarak çiftlerin mutluluğuna ortak olan Yunusemre Belediyesi, Hafsa Sultan Mahallesi´nde yaşayan Şaban Gargı ve Sevda Yamaç çiftinin ikinci kez dünya evine girmesini sağladı. Gargı çiftine Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi´nin selamlarını ileten Yunusemre Belediyesi Evlendirme Memuru Meral Tuna, çifte Kur´an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.

Bir tartışmayla biten evlilik 7 yıl sonra yeniden başladı
İkinci baharını yaşadıklarını vurgulayan Şaban Gargı duygularını şu sözlerle anlattı: 
"23 yıllık evliyiz. 2011 yılında bir tartışma nedeniyle ayrıldık. Şimdi ikinci kez nikah kıymaya karar verdik. Eski günleri hatırladıkça bir araya gelme ihtiyacı hissettik. Eşimi ölünceye kadar seveceğim."
Geçirdiği felç nedeniyle zor günler yaşayan Sevcan Yamaç, "44 yaşındayım. 1 ay önce felç oldum. İkinci kez evlendiğim için çok mutluyum. Bir tek oğlumuz var. Eşimi seviyorum" diyerek mutluluğunu anlattı.



Alaşehir'deevde yangını: 1 kişi hayatını kaybetti

Yağış bereketi barajı doldurdu… Balıkçının yüzü güldü!

OKUL GÜVENLİĞİ, DİSİPLİN VE VELİ SORUMLULUĞU HAKKINDA GENEL TALİMAT VE DUYURU

SARUHANLI’DA EĞİTİM VE GÜVENLİK MASAYA YATIRILDI

Magnesia FK'nın yıldız golcüsü Yasin Deniz Er Galatasaray'da!..

Polis memurunun kızı babasına ait silahla kendini vurdu

Kayıp olarak aranan 16 yaşındaki Feyza, ölü olarak bulundu

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da Yağış Hasarına Hızlı Müdahale

Psikolojik Danışman Hilal Feyza Kartal: “Okullara yansıyan şiddet toplumsal ruh sağlığının alarmıdır”

Üniversite hocasını maganda kurşunu canından etti

ŞEHZADELER’DE DOĞASEVERLER YÜRÜYÜŞTE BULUŞTU

Şampiyonluk Yolunda Büyük Başarı: Turgutlu Belediyespor İkinci Yarıda Fark Yarattı

TİLKİSÜLEYMANİYE ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDEN MESİR’E ANLAMLI HAZIRLIK

“İnsan Ektik Tarlalara”: Gülperi Öztürk’ten Depremin Yüreğe Kazınan Ağıdı

MÜZİĞİN HOCALARI AVRUPA YOLLARINDA

Saruhanlı'da vefat...

Kahramanmaraş okul saldırısında can kaybı arttı

Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 12.02.2018 08:21:45 0
Tarih: 12.02.2018 08:21 Güncelleme: 12.02.2018 08:21
Haberi Sesli Oku

Yaşam

Yaşam Haberleri