Trafik kazası sonrasında görme yeteneğini kaybeden 37 yaşındaki Mustafa Kartal, gözlerinin açılması ve hiç görmediği çocuklarını görebilmesi için 220 bin liraya ihtiyacı olduğunu söyledi.

Kırşehir’in Boztepe ilçesinde oturan ve geçirdiği trafik kazası sonrasında görme yeteneğini kaybeden 37 yaşındaki Mustafa Kartal, gözlerinin açılması ve hiç görmediği çocuklarını görebilmesi için 220 bin liraya ihtiyacı olduğunu söyledi.

"Yurt dışında yapılacak olan bu ameliyat benim için hayat ışığı olacak" diyen Mustafa Kartal, çalışamadığı ve eve bakamadığı için Kırşehir merkezde kalan yakınlarının yanına yerleştiklerini anlattı.

1999 yılında trafik kazası geçirdiğini ve bu kaza sonrasında görme yeteneğini kaybettiğini söyleyen Kartal, "2002 yılında hiç görmediğim eşim ile görücü usulü evlendim. Şu anda iki çocuğum var. Onları da hiç görmedim. En çok görmek istediğim yavrularım ve eşim ama bunu yapabilmeye gücüm yetmiyor. Hayırsever vatandaşlardan bana yeniden görmemi sağlayacak ameliyat için yardım bekliyorum" dedi.

SSK`dan malulen emekli olduğunu ve 900 TL maaş aldığını söyleyen Mustafa Kartal, "Muayene olabilmek için İstanbul, Ankara ve Kayseri`de bulunan özel hastanelere gitmem gerekiyor. Bunun için de kredi çektim. Aldığım maaşın yarısı kredilere gidiyor" diyerek, tedavisinin İngiltere ve Amerika`da yapıldığını anlattı.

Çektiği sıkıntılar nedeniyle teyzesinin evinde kalan Mustafa Kartal, "Ben araştırdım 2012 yılına kadar tedavim yoktu. Ama şimdi İngiltere ve Amerika`da tedavim 220 bin TL`ye mal oluyormuş. Bu ameliyat sonrasında görebilirim. Benim tek isteğim bu ameliyatla hiç göremediğim evlatlarımı ve karımı görebilmek" diye konuştu.

Babasına okuldan arta kalan zamanlarda kitap okuyan ve baba Kartal’ın ışığı olan 11 yaşındaki Ayşenur Kartal, babasının bir an önce sağlığına kavuşmasını istediğini söyledi. Ayşenur Kartal, “Babamın gözlerinin görmemesine zor da olsa alıştık. Benim değil de babamın bizlere kitap okumasını çok istiyorum. Babamın gözlerinin açılmasını istiyorum” dedi.



Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

Yunusemre’de Ramazan Çarşısı kuruldu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 31.01.2014 09:30:04 448 0

Tarih: 31.01.2014 09:30
Haberi Sesli Oku
11.04.2025 16:56:00