TURGUTLU - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, Türk Yerel Hizmet Sen Turgutlu Temsilciliği ve Turgutlu Belediyesi'nin 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı dolayısıyla hazırladığı programa katıldı. 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, ilk olarak Turgutlu Belediyesi tarafından ‘Turgutlu Şehitlerini Tanıyor' sergisine katıldı. Eryılmaz burada Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ile birlikte şehitlere ait kıymetli eşyaların sergilendiği sergiyi gezdi. Duygu dolu anların yaşandığı sergide aday adayı Eryılmaz eserleri hayranlıkla inceledi. 

ONLAR ÖLMEKTEN ASLA KORKMADI”
Vatandaşların da yoğun katılım gösterdiği sergide konuşan Hasan Eryılmaz, Çanakkale'de kahraman şehitlerimiz, vatanın verilecek tek bir karış toprağı olmadığını dünyaya göstermişlerdir. Güneş belki onların üzerine o gün son kez doğmuştu ama hepimiz biliyoruz ki onlar ölmekten asla korkmadı. Dünyada eşine az rastlanan deniz ve kara muharebesine sahne olan bir savaşın adı olan Çanakkale'de Türk evlatları Türk'ün şanlı ve şerefli mücadelesini ortaya koymuşlardır. Tam yüz yıl önce Çanakkale'de destan yazan kahraman askerlerimizi ve tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. Bu bağlamda böylesi önemli bir günde şehitlerimizin hatıralarını yeniden bizlere yaşatan Turgutlu belediyemize de çok teşekkür ediyorum” dedi.

ERYILMAZ'A TÜRK BAYRAĞI HEDİYE EDİLDİ
Aday adayı Hasan Eryılmaz daha sonra Türk Yerel Hizmet Sen Turgutlu Temsilciliği'nin 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 100. Yılı dolayısıyla hazırladığı lokma hayrına katıldı. Lokma hayrına Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Şener, MHP Turgutlu İlçe Başkanı Ahmet Köktopçu, belediye meclis üyeleri ve Türk Yerel Hizmet Sen Turgutlu Temsilcisi Mümin Yürek ve yönetimi katıldı. Burada vatandaşlara lokma hayrında bulunulduktan sonra Çanakkale'de hayatını kaybeden şehitler ve geçtiğimiz gün Ege Üniversitesi'nde öldürülen Fırat Çakıroğlu için dualar edildi. Türk Yerel Hizmet Sen Turgutlu Temsilcisi Mümin Yürek tarafından Hasan Eryılmaz'a Türk bayrağı hediye edildikten sonra katılımcılarla birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.



Saruhanlı’dan tayini çıkan Hâkim ve Savcılara Veda Yemeği

Yangından geriye gözyaşı kaldı

Başkan Balaban, orman yangınlarına dikkat çekti

Yangında öncü araç, yaralıya uçan İHA

Çukurbağ Spor Tesisi'ne merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismi verildi

Keneyi yakmak isterken ormanı yaktı

Muhammed Yakut hayatını kaybetti: Cinayet mi ecel mi?

Bakan Yumaklı: "Yangınların 6’sı halen aktif, Akhisar’da tek noktaya yoğunlaştık"

“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 19.03.2015 09:04:10 615 0

Tarih: 19.03.2015 09:04
Haberi Sesli Oku
4.07.2025 10:15:00