SARUHANLI - İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı’na destek verdiklerini duyurdu. Eryılmaz, “Allah Mehmetçik’imizin ayağını taşa değdirmesin, Allah, Türkiye’mizin yardımcısı olsun” dedi.

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı’na yaptığı açıklama ile destek verdi. PKK/PYD ve DEAŞ başta olmak üzere tüm terör örgütlerini lanetlediklerini belirten Eryılmaz, Türkiye’nin, sınırlarının güvenliği konusunda terör örgütlerine asla taviz vermeyeceğini ve tehditlere boyun eğmeyeceğini ifade etti.

Türkiye’nin terör örgütlerine karşı yürüttüğü mücadelenin arkasında oldukları gibi her zaman da destekçisi olacaklarını kaydeden Eryılmaz, “Nice kahramanlık destanları yazan ve yazmaya da devam eden Türk Milleti ve Kahraman Ordumuzun, Fırat Kalkanı ve Zeytindalı operasyonları ardından Barış Pınarı Harekatı’ndan da zaferle döneceğinden eminiz. Mehmetçiğimizin ülkemizin güney sınırlarındaki PKK/PYD ve DEAŞ başta olmak üzere tüm terör örgütlerini temizleyerek, Fırat’ın doğusuna barış ve istikrarı sağlayacağı noktasında inancımız tamdır. Bu tür zamanlarda iç siyaset bir kenara bırakılarak, Kahraman Ordumuzun arkasında durarak, bir ve beraber olmalıyız. Rabbim Barış Pınarı Harekatı’nda görev alan Kahraman Mehmetçiğimizin ayağına taş değdirmesin. Allah, Türkiye’mizin yardımcısı olsun” diye konuştu.



Başkan Zeyrek'in aile fertleri adına sahte sosyal medya hesabı açmışlar

TBMM Araştırma Komisyonu Saruhanlı’da Zirai Don İncelemesi Yaptı

Orman yangınlarını önleyici tedbirler değerlendirildi

Manisa’da zirai don çalıştayı

Saruhanlı’dan tayini çıkan Hâkim ve Savcılara Veda Yemeği

Yangından geriye gözyaşı kaldı

Başkan Balaban, orman yangınlarına dikkat çekti

Yangında öncü araç, yaralıya uçan İHA

Çukurbağ Spor Tesisi'ne merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismi verildi

Keneyi yakmak isterken ormanı yaktı

Muhammed Yakut hayatını kaybetti: Cinayet mi ecel mi?

Bakan Yumaklı: "Yangınların 6’sı halen aktif, Akhisar’da tek noktaya yoğunlaştık"

“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 12.10.2019 00:13:00 1000 0

Tarih: 12.10.2019 00:13
Haberi Sesli Oku
8.07.2025 12:04:00