SARUHANLI - Eroğlu Fidancılık ve Peyzaj Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Eroğlu, Son yıllarda süs bitkileri, fidancılık ve Peyzaj sektöründe büyük gelişmelerin yaşandığına kendilerinin de bu gelişmeleri hazırlanarak ayak uydurduklarını söyledi.   

İsmail Eroğlu, Eroğlu Peyzaj ve Fidancılık olarak kaliteyi ve güveni buluşturan, geniş ürün ve hizmet yelpazesiyle müşterilerinin her türlü park, bahçe ve çevre düzenlemeleri ihtiyaçlarına cevap veren bir peyzaj firması olduğunu kaydetti.

Firmalarının, 1997 yılında faaliyete geçtiğini ifade eden Eroğlu, Eroğlu peyzaj olarak her tür bitki temini, Rulo çim uygulaması (Hazır Çim), otomatik sulama sistemi kurulum, süs havuzu yapımı, çevre düzenlemesi, alan yeşillendirmesi, organik, inorganik gübre ve Torf temini paketli veya kamyon bazında ürün temini yaptıklarını söyledi.

Özveri ile gayretli çalıştıklarını, dürüstlük ve başarıyı kendilerine ilke edindiklerini dile getiren Eroğlu, Eroğlu Peyzaj ve Fidancılık kaliteyi ve güveni buluşturan, geniş ürün ve hizmet yelpazesiyle değerli müşterilerimizin her türlü park, bahçe ve çevre düzenlemeleri ihtiyaçlarına cevap veren bir peyzaj firmasıdır.” Dedi.

 



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 24.02.2015 11:30:43 2137 0

Tarih: 24.02.2015 11:30
Haberi Sesli Oku
26.04.2025 09:13:00