Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9900,25%-0,76
  • DOLAR

    34,09% 0,24
  • EURO

    38,04% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2874,38% 1,61
  • Ç. ALTIN

    4673,23% 1,54

Engelliler gecede moral depoladı

Engelliler gecede moral depoladı

Engelliler gecede moral depoladı

Engelliler gecede moral depoladı

Saruhanlı Engelliler Derneği ile Saruhanlı Belediyesi tarafından "Farklılıklar Birlikteliği Engel Değil" temalı moral gecesi düzenledi.

Saruhanlı Belediyesi Sosyal Tesislerindeki havuz başında düzenlenen programda yemek ikramında bulunuldu. Engelliler ise gecede doyasıya eğlenerek moral depoladı.

Programa Kaymakam Murat Acar, Belediye Başkanı Ekrem Cıllı, Jandarma Karakol Komutanı Aykut Kurban, Saruhanlı Engelliler Derneği Başkanı Kazım Uysal, siyasi parti temsilciler ve enlli bireyler ve aileleri katıldı.

Kaymakam Acar, Dernek Başkanı Kazım Uysal ve Başkan Cıllı biret konuşma yaptı. 

Başkan Cıllı programda ki konuşmasında, "Bu anlamlı gecede sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Saruhanlı'mızda her bireyin kendini ait hissettiği, eşit şartlarda yaşadığı ve katkıda bulunduğu bir topluluk yaratmak için elimizden geleni yapıyoruz. Farklılıklarımızı kucaklamak ve hep birlikte güçlü bir toplum inşa etmek için çalışıyoruz.

Bu moral gecesi, bu birlikteliğin en güzel örneklerinden biri. Birlikte olduğumuz sürece hiçbir engelin bizi durduramayacağına inanıyorum" dedi ve ekledi, "Bu vesileyle, başta Sayın İlçemiz Kaymakamı Murat Acar olmak üzere, protokol üyeleri, geceye emeği geçen ve katılım sağlayan herkese teşekkür ediyor, sizlere keyifli bir akşam diliyorum. Her zaman söylediğimiz gibi: farklılıklarımız, birlikteliğimize asla engel değildir. Hepinize sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum" dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor