Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10505,91%-1,33
  • DOLAR

    32,68% -0,22
  • EURO

    35,20% 0,36
  • GRAM ALTIN

    2443,69% -0,25
  • Ç. ALTIN

    3931,64% -0,51

Engelliler Derneği´nden Büyükşehir´e Teşekkür Ziyareti

Engelliler Derneği´nden Büyükşehir´e Teşekkür Ziyareti

Saruhanlı Engeliler Derneği üyeleri, Derneğin Dikili´ye düzenlediği geziye ulaşım desteğinde bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi´ne teşekkür etmek için Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatörü Nuri Güncan´a ziyarette bulundu.

SARUHANLI - Saruhanlı Engeliler Derneği üyeleri, Derneğin Dikili´ye düzenlediği geziye ulaşım desteğinde bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi´ne teşekkür etmek için Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatörü Nuri Güncan´a ziyarette bulundu.
Yaptıkları ziyaret sonrasında açıklama yapan Saruhanlı Engelliler Derneği Başkanı Hüseyin Usman, ?Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı koordinatörü Nuri Güncan aracılığı ile Ulaşım ve personel desteği ile derneğimiz faaliyetlerden olan Dikili engelsiz Plajına engelli Dernek üyelerimizle gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün Başkanımıza, Manisa Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz´e Saruhanlı koordinatörümüz Nuri Güncan´a Saruhanlı Büyükşehir Ulaşım sorumlusu Muhammed Usta´ya geziden sorumlu Tahir Aynur arkadaşımıza ve orada engellilere yardımcı olan Şoför arkadaşlara çok teşekkürler ederiz. Başta Sayın Cengiz Ergün başkanımız olmak üzere tüm emeği geçenlerden Allah razı olsun.? Şeklinde konuştu.

 



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor