Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64

Engelli Vatandaşa Akülü Araba

Engelli Vatandaşa Akülü Araba

SARUHANLI - Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, bedensel engelinden dolayı tekerlekli sandalye ile yaşamını sürdüren Yusuf Kaynak'a akülü araba hediye etti.

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, bedensel engelinden dolayı tekerlekli sandalye ile yaşamını sürdüren Yusuf Kaynak’a akülü araba hediye etti.

Başkan Yaralı, iki yıl önce geçirdiği beyin tümörü rahatsızlığı nedeniyle hareket kabiliyetini kaybeden ve yaşamını tekerlekli sandalye ile sürdüren Kaynak’a akülü araba hediye etti.

Yaralı, burada yaptığı açıklamada engelli vatandaşlara her zaman destek olduklarını, onların yaşam koşullarının iyileştirilmesi için fiziki düzenlemeler yaptıklarını kaydetti.

“Her insanın bir engelli adayı olduğu” bilinci ile hareket ettiklerini ve engellilerin sorunlarıyla ilgilenmenin insanı bir görev olduğunu dile getiren Yaralı şöyle dedi;

“Yaşlı ve engelli kardeşlerimizin sorunlarını gidermek, yaptığımız diğer işlerden daha önemli. Onlara ulaşmak, onların derdine çare olmak bize mutluluk veriyor. Onlar seslerini her zaman duyuramayabiliyor. Bizim görevimiz onları araştırıp, bulmak ve onların derdini çözmek. İlçemizde bizim ulaşamadığımız ihtiyaç sahibi olan, engelli, yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarımız bize başvurabilir.”

Evli ve 2 çocuk babası olan Kaynak ise kendisine hediye edilen akülü araba ile daha rahat hareket edebileceğini belirterek, Başkan Yaralı’ya teşekkür etti.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor