SARUHANLI - Türkiye akaryakıt ve madeni yağlar sektörlerinin lideri Petrol Ofisi ile ülkemizin ilk özel elektrik perakende şirketi Aydem Perakende arasında önemli bir iş birliğine imza atıldı. Türkiye’nin dört bir yanındaki Petrol Ofisi istasyonlarına elektrik giderleri konusunda destek sağlayan iş birliği ile düşük birim fiyat, zamlardan etkilenmeyen tarife, düşük güvence bedeli ve masrafsız DBS imkânı gibi cazip alternatifler sunuluyor. 

Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper, “Bugüne kadar geliştirdiğimiz ürün, hizmet ve iş birliklerimizle müşterilerimize, topluma olduğu gibi bayilerimize de artı değer yaratacak, katkı sağlayacak çalışmaları hayata geçirmeye devam ediyoruz. Aydem Perakende iş birliğimiz ile bayilerimiz istasyonlarında, cazip avantajlar ve uygun fiyatlarla elektrik kullanabilme olanağına kavuşacak. Böylece akaryakıta gelen tavan fiyat uygulaması çerçevesinde zor günler yaşayan bayilerimize bir nebze katkıda bulunmuş olacağız” dedi.

Türkiye enerji sektörünün iki büyük markası Petrol Ofisi ile Aydem Perakende, önemli bir iş birliğine imza attı. Petrol Ofisi’nin yurdun dört bir yanına yayılmış 1.850’yi aşkın istasyonuna yönelik anlaşma kapsamında Aydem Perakende bayilere, uygun birim fiyatlı ve zamlardan etkilenmeyen iki farklı teklif sunuyor. İş birliği kapsamında Petrol Ofisi bayilerine ayrıca düşük güvence bedeli ve masrafsız DBS imkânı da sağlıyor. İş birliği ile Petrol Ofisi bayileri, elektrik giderlerinde tasarruf sağlayabilecekler.

“Petrol Ofisi ülkesinin, müşterisinin, bayi ve paydaşlarının yanında olmaya devam edecek”

Petrol Ofisi’nin her alanda lidere yakışır adımlar attığına vurgu yapan Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper, “Liderlik misyonumuz çerçevesinde sektörümüze örnek ve öncü olacak çalışmalara imza atmaya devam ediyoruz. Ülkemizi, toplumu, müşterilerimizi, paydaşlarımızı ve bayilerimizi de kapsayan, onlara fayda sağlayan, katkı ve avantajlar sunan yeniliklere her alanda imza atıyoruz. Bu noktada Türkiye’nin en büyük ve en yaygın istasyon zincirini oluşturan bayilerimize de her açıdan destek olmayı, onların yeni kazanımlar sağlamasını hedefliyoruz. Mevcut gelişmelerle oluşan zorluklara karşın bayilerimizi desteklemek üzere yürüttüğümüz çalışmalarla bayilerimize; bir yandan gelirlerini arttıracak, diğer yandan da giderlerini azaltacak avantajlar sunuyoruz. Aydem Perakende ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği de bu yaklaşımımızın en yeni örneklerinden biri oldu. Bu iş birliği ile sunduğumuz farklı teklif alternatifleriyle, bayilerimizin önemli gider kalemlerinden biri olan elektrik faturalarında kayda değer bir düşüş olanağı sağlıyoruz. Petrol Ofisi attığı her adımda ülkesinin, müşterisinin, bayi ve paydaşlarının yanında olmaya, onlara katkı ve avantajlar sunmaya devam edecektir” açıklamasında bulundu.

Aydem Perakende: “İş ortaklarımızın ihtiyacı olan çözümleri en yüksek fayda ile üretiyoruz.”

Aydem ve Gediz Elektrik Perakende Genel Müdürü Çağdaş Demirağ, “Tüm Türkiye’ye hizmet götüren görevli elektrik tedarik şirketi olarak 5 milyonun üzerinde müşterimiz ile yaklaşık 20 milyon kişiye hizmet veriyoruz. Kurumsal iş birliklerimizde odağımız, her zaman iş ortaklarımızın ihtiyacı olan çözümleri üreterek en yüksek faydayı sağlamak. Bu kapsamda akaryakıt sektörünün lider firması Petrol Ofisi’nin 1.850’yi aşkın istasyonu için bayilerinin maliyetlerini azaltacak bir proje üzerinde anlaşmamızı gerçekleştirdik. İş birliğimiz sayesinde Petrol Ofisi bayilerinin aylık ortalama 1.500-2.000 TL civarında avantaja sahip olacağını öngörüyoruz” dedi.

Demirağ şöyle devam etti; “Petrol Ofisi liderliğini bu anlaşma ile perçinleyerek bayilerine fayda sağlarken; Aydem Perakende olarak biz de Türkiye’nin dört bir yanında 7/24 hizmet sunan istasyonlara avantajlı elektrik hizmeti sunmuş olacağız.” 



Minibüs ile otomobil çarpıştı: 11 yaralı

Sahte araç kiralama ilanları ile 1 milyon TL’lik vurgun yaptılar

Turgutlu'da feci kaza: İki kuzen hayatını kaybetti

Türk moda endüstrisi, Moskova’daki BRICS+ Zirvesi’nde sahne alıyor

Masterchef’te ana kadroya giren isim belli oldu

İşçi servisi ağaca çarptı: 8 yaralı

MASKİ çalışanı intihar etti

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 7 yaralı

SOLOTÜRK'ten Demirci'de muhteşem gösteri

Cemre Baysel yeni dizisi için imaj değişikliğine gitti! Sosyal medya ikiye bölündü

Feci Kaza: 2 Ölü, 1 Yaralı

Domates kurutma alanlarında görsel şölen

Manisalı kuyumcuların yeni başkanı Ödevli oldu

Bekçilerin dikkati çalıntı motosikleti yakalattı

Eski MKE Başkanı tutuklandı: 'Suç örgütü üyeliği' suçlaması ile gözaltına alınmıştı

Gece eve giren hırsız kadını bıçakladı! Çocukların çığlığı ile son buldu

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 25.03.2021 10:42:00 3494 0

Tarih: 25.03.2021 10:42 Güncelleme: 25.03.2021 10:42
Haberi Sesli Oku
28.08.2025 09:05:00