EN EĞLENCELİ VE EN RENKLİ KAYAK GEDİZ’DE AÇILDI

ADİL AKA

Kütahya’nın Gediz ilçesi Muratdağı Termal Kayak Merkezi'nde ülkemizin en uzun renkli kaydırağının açılışı coşkuyla gerçekleştirildi.

Düzenlenen etkinliğe, İçişleri Komisyonu Başkan Vekili MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Simav Belediye Başkanı Kübra Tekel Aktulun, Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, Hisarcık Belediye Başkanı Mustafa Demirtaş, MHP Gediz İlçe Başkanı Fatih Aydın, ilçe başkanları, ilçe protokol üyeleri, belde belediye başkanları, Gediz Belediye Başkan Yardımcıları Bayram Sarı ve Mehmet Paksoy, Eski Belediye Başkanı İsmail Şenol, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, mahalle ve köy muhtarları ile binlerce vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından törende açılış konuşmasını yapan Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel açıklamasında; “Bugün burada, sizlerle bir araya gelmekten duyduğum mutluluğu ifade ederek sözlerime başlamak istiyorum. Ülkemizin eşsiz doğasına ve zengin kaynaklarına sahip olan Muratdağı Termal Turizm Merkezi’mizde ülkemizin en uzun Renkli Kaydırağını ilçemize kazandırmaktan gurur duyuyorum.

Muratdağı’mız, endemik bitki örtüsü bakımından zengin, hem termal turizmi hem de kayak aktivitelerini bir arada yaşatarak üzerindeki doğal güzelliklerinin altındaki kaynaklardan daha değerli olduğunu hepimize göstermektedir. Ege Bölgesi’nin en yüksek noktası olan 2312 metre rakımındaki Muratdağı, hem kış sporları tutkunları, hem de termal suyun şifasından yararlanmak isteyenler için mükemmel bir turizm merkezidir. Bu doğal güzelliklerin yanı sıra, heyecan dolu bir yeniliği sizlere sunmak için buradayız. 

Gediz’in yarına ve faydasına olacak yatırımları en doğru zamanda ve en kısa sürede hayata geçirerek 12 ay süresince tercih edilecek harika bir eğlence alanını hizmete açıyoruz. İlçemizin turizm potansiyelinin gelişmesine büyük katkılar sağlayacak, ülkemizin en uzun Renkli Kaydırağı tüm ziyaretçilerimizin aileleri ile birlikte keyifli ve adrenalin dolu anlar yaşayabileceği ve güzel anılar biriktireceği bir tesis haline gelmiştir. Bu yatırımın hayata geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlçemize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

İçişleri Komisyonu Başkan Vekili MHP Kütahya Milletvekili Ahmet ERBAŞ’ın konuşmalarının ardından İlçe Müftüsü Sebahattin Turan tarafından dua edilerek protokol heyetinin kurdele kesimi ile renkli kaydırak açılışı gerçekleşti. Protokol üyeleri ve vatandaşlar, renkli kaydırak deneyimi yaşayarak hem eğlenceli anlar geçirdi hem de bir araya gelerek dayanışma ve sosyal etkileşimi güçlendirdi.

Gediz Belediyesi tarafından Muratdağı Termal Kayak Merkezine ücretsiz ulaşım sağlanarak, vatandaşlar açılışa özel ücretsiz kaydırakta eğlencenin tadını çıkardı. 

Açılışta kaydırakta kaymanın keyfini gün boyu süren vatandaşlara çorba, pilav, helva ve ayran ikramında bulunuldu.



Paşaköy zoru başardı: 0-3

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Bosch Car Service BK Karaoğlu: Güvenli Sürüşün ve Kaliteli Hizmetin Adresi

Başkan Cıllı, Başkan Durbay'ı Misafir Etti

KÖPRÜBAŞI BELEDİYE BAŞKANI FATİH TAŞLI BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR

13 yaşındaki kayıp kız çocuğu bulundu

Saruhanlı Belediyesi Can Dostlara Sahip Çıktı

Beste Makinası Gülperi Öztürk’ten Yeni Tekli: “İncilerin Mi Dökülür”

Traktörün çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti

Devrilen traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti

CHP Genel Başkanı Özel memleketi Manisa’da konuştu

Düğün konvoyunda direksiyon hakimiyetini kaybeden araç şarampole yuvarlandı; 1 ölü 4 yaralı

Buldan'dan İzmir’e dönen tur midibüsü şarampole yuvarlandı; 2 ölü 31 yaralı

13 yaşındaki kız çocuğu kayboldu

Yağmur kazayı da beraberinde getirdi: 1 bebek öldü, 5 kişi yaralandı

Akhisarlı pedallar Alanya’da zirveye tırmandı

Kamyonet ile otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı

Şarampole devrilen kamyonetin sürücü yaşama tutunamadı

İzmir’de havalimanı personel servisi devrildi: 5 yaralı

SARUHANLI'da 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 23.09.2024 08:13:00 1292 0
Tarih: 23.09.2024 08:13 Güncelleme: 23.09.2024 08:13
Haberi Sesli Oku