Reklam

  Son Dakika

Emniyet Müdürü Ulusu'dan, Kenez'e  İade-i Ziyaret”

SARUHANLI - Bir süre önce İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Mustafa Ulusu, kendisine tebrik ziyaretine gelenlere iade-i ziyaretlerini sürdürüyor.

Saruhanlı İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Ulusu, Saruhanlı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Emin Kenez’i makamında ziyaret ederek, kendisine ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Ulusu, burada yaptığı açıklamada, Saruhanlı’nın asayişi noktasında esnaf ve esnaf odası ile ortak noktada birbirlerine ihtiyaçları olduğunu kaydetti.

Ulusu, “Ahmet Başkanımıza ziyaretinden dolayı iade-i ziyarette bulunduk. Oda olarak bizlere her konuda destek oluyorlar. Kendilerine her şey için teşekkür ediyorum.” Dedi.

Oda Başkanı Ahmet Emin Kenez’de İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Ulusu’nun ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifade ederek, teşekkür ettiklerini söyledi.



Saruhanlı'da vefat...

Reklam
https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Reklam
Güncel 25.09.2014 10:48:57 0
Reklam
Reklam
Tarih: 25.09.2014 10:48 Güncelleme: 25.09.2014 10:48
Haberi Sesli Oku