SARUHANLI - Saruhanlı’da yaşayan Sporcu ailenin iki çocuğundan biri olan ve bu sene Akhisar Belediyespor’un U 14 takımında mücadele edecek olan Emir Demirel (13 ), Milli Takım seçmelerine çağrıldı.

Daha önce Beşiktaş ve Manisaspor gibi birçok kulübün transfer etmek istediği Emir, tercih hakkını Akhisar Belediye Spor’dan yana kullandı.

Oynadığı takımda orta sahada top koşan Emir, duran toplardaki üstün yeteneği ve oyun zekâsını top tekniğiyle birleştirerek seyircilerin zevk aldığı bir yetenek olma yolunda ilerliyor.

Emir’in küçük yaştan beri futbola karşı çok merakı olduğunu ifade eden Saruhanlı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü olan Baba Sertan Demirel AA Muhabirine yaptığı açıklamada, “Emir daha çok küçükken futbol ayakkabılarını yatarken başucuna koyarak yatardı. Futbolu bu denli sevdiği için bu kadar yol kat etti. İnşallah ileride Milli Takım’ın aranan oyuncusu olur. Emir futbolda gösterdiği başarının aynısı okul derslerinde de gösteriyor. Bu çalışma azmiyle başarısının karşılığını göreceğini inanıyorum” dedi.

Yüzme Antrenörü olan anne Yeliz Demirel Demirel ise oğlu Emir için, futboldaki başarısının iddialı, azimli, gayretli topu severek oynayan biri olmasına bağladığını belirtti.

-EMİR’İN FUTBOL HAYATI NASIL BAŞLADI?-

Futbola henüz 6 yaşındayken Aksaray’da Fut-Mania Futbol oklunda başlayan Emir, burada hocalarının dikkatini çekmeyi başardı. Babasının tayini Saruhanlı’ya çıkan Emir, 2010 yılında Saruhanlı Belediyespor U-10 takımında oynamaya başladı. Daha sonra İzmir’de yapılan 2012-2013 Minik Kramponlar turnuvasında göz dolduran Emir, bölge karmasına seçilerek Beşiktaş U-11 takımına karşı oynadığı maçta bir gol attı, bir şutunu da kaleci son anda köşeden çıkardı. Böylece Beşiktaş, Altay, Altınordu, Akhisar Belediyespor ve Manisaspor gibi takımlarının transfer listesine girmeyi başardı. Şu an Akhisar Belediyespor U-14 takımında top koşan Emir, oynadığı futbol ve örnek davranışıyla gelecek vaat ediyor. 



Saruhanlı Belediyesi’nden Anlamlı İftar Buluşması

Kumçay’ın Debisi Zirveyi Gördü!

Başkan Cıllı Sosyal Medyadaki Çağrıya Duyarsız Kalmadı

Nuriye Mahallesi’ne Güvenlik Kamerası Sistemi Kuruldu

Yağışlar Bereket Getirdi

Yapılan Köprüyle Mesafe Kısaldı, Üretici Rahatladı

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Oflu Hoca Başkan Cıllı ile Buluştu

Kamyonetin çarptığı yaya hayatını kaybetti

KAYMAKAM ACAR, ŞEHİT HAMZA DEDE’NİN AİLESİYLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Saruhanlı’da Vefat…

Saldırgan 14, yaralanan 16 yaşında: Sigara vermedi diye bıçaklandı

Elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nden 15 Şubat’ta Anlamlı Farkındalık Etkinliği

Saruhanlı’da Okul Müdürleri Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Gediz İçin Seferberlik: Manisa’da Ortak Çevre Hareketi Başlatıldı

VERGİ HAFTASI NEDENİYLE KAYMAKAM MURAT ACAR’A MAKAMINDA ZİYARET

SARUHANLI’DA VEFAT…

Beyin ölümü gerçekleşen baba 5 hayata umut oldu

Geçen Yıl Tamamen Kuruyan Tepegöl Yeniden Su Tuttu

Bir şahıs cadde üzerinde ölü bulundu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 1.09.2014 08:51:22 1532 0
Tarih: 01.09.2014 08:51 Güncelleme: 01.09.2014 08:51
Haberi Sesli Oku